Nou punt d’animació a la Marató

0
1537

S’ha afegit un nou punt d’animació als 12 que ja estaven previstos per al dia de la Marató. Situat a Travessera de Gràcia amb Sicília, aquest nou punt d’animació estarà en ple funcionament de les 9:30 a les 11:30 hores del matí. Està previst que s’hi porti a terme una xocolatada i hi hagi xaranga. Aquest punt d’animació és una iniciativa de l’Associació de Comerciants de Nova Travessera de Gràcia. Els punts d’animació, repartits per tot el recorregut de la cursa, són la manera més lúdica de gaudir de la Marató. <br> Recomanacions per moure’s el dia de la Marató<br> La Marató de Barcelona és un gran esdeveniment esportiu que implica certes mesures que poden afectar a la mobilitat d’una ciutat. Els carrers de Barcelona han de deixar espai per als corredors i corredores, en els més de 42 quilòmetres de recorregut de la cursa. És per això que alguns carrers i vies de la ciutat seran tallats totalment o parcialment mentre la cursa passi per aquests.| Per evitar problemes de circulació, es recomana a la ciutadania que opti pel transport públic per moure’s. El metro és el mitjà de transport més recomanable, tant per apropar-se als diferents punts d’interès de la Marató, com per fer qualsevol altre tipus de desplaçament. Les línies d’autobús poden veure’s afectades també per les conseqüents afectacions de circulació que es produiran el dia de la Marató. Les línies del TramBaix i TramBesòs també tindran algunes restriccions de circulació. Alguns dels trams de la Marató ocuparan totalment la calçada dels carrers per on passi el recorregut. En altres trams, la cursa ocuparà algun sentit o carrils, i conviurà amb el trànsit de la ciutat. Més informació dels carrers afectats per la Marató a:La Marató, quilòmetre a quilòmetre El transport públic el dia de la cursa Les línies de metro estaran en ple funcionament el dia de la Marató. En canvi, els autobusos i el TramBaix i TramBesòs poden tenir alguna afectació. És per això que el metro és el transport més recomanable. Pel que fa al TramBaix, hi haurà restriccions de circulació entre les 9 i les 9.45 hores, en les línies T2 i T3. La direcció Baix Llobregat quedarà anul·lada i només funcionarà el tramvia entre les parades de Francesc Macià i Palau Reial. També hi haurà restriccions a la línia T4 del TramBesòs entre les 9:45 i les 13:15 hores. Les parades de Ca l’Aranyó, Pere IV, Fluvià i Selva de Mar, no oferiran servei en aquest període de temps. Hi haurà servei entre Glòries i Ciutadella, però la direcció Sant Adrià i Ca l´Aranyó quedarà anul·lada. També hi haurà servei entre Maresme i Estació de Sant Adrià però la direcció Ciutadella quedarà anul·lada. Més informació sobre el transport públic el dia de la Marató a:La Marató en transport públic Animació per a tots al llarg de la cursa Una de les novetats més destacades d´aquesta edició de la Marató és la promoció de la participació ciudadana, que es potencia a través de diferents punts d´animació. Música, xocolatades, balls o diables són algunes de les activitats programades que faran de la marató una gran festa ciutadana. La fira de la Marató El cap de setmana de la Marató, al pavello número 1 de la Fira de Barcelona, obrirà les portes la Marató Expo. D´entrada gratuïta, en aquesta mostra es podrà conèixer tot allò relacionat amb la cursa i s´hi faran diverses activitats. Els corredors i corredores tindran el seu punt d´informació en aquest espai.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.