DIUMENGE DIA 26 MARATÓ DE4 BARCELONA.

0
357

Ens calen voluntaris per dinamitzar els punts d´animació ciutadana de la cursa: repartiment de xoxolata i batuts, galetes …. al públic assistent durant la cursa i fer els avituallaments de la cursa durant el seu recorregut. Busaca el punt més proper de casa teva! Hi participa amb Voluntaris 2000. Truca al 93 369.00.78 o bé al 600.549.984 La Marató més animada El dia de la Marató els carrers de Barcelona no només seran una festa esportiva, sinó també ciutadana. L´organització de la Marató ha previst tota una sèrie de punts al llarg del recorregut de la cursa d´especial interés per als espectadors. En aquests punts d´animació es podrà gaudir de la cursa amb espectacles i activitats. Aquests llocs són molt propers als punts d´avituallament, on els corredors passaran molt a prop de la gent i on es podrà viure la marató en directe. En la llista següent hi ha una relació de tots els punts d´animació i avituallament segons el punt quilomètric de la cursa.: Els punts d´animació El dia de la Marató hi haurà 12 punts d´animació distribuïts al llarg del recorregut de la cursa, dirigits als espectadors i espectadores, que oferiran diverses activitats. Són els següents: La Rambla, 18 (alçada Frontó Colón). De les 11 hores fins a les 13 hores. Activitats previstes: xocolatada (a les 13 hores), spinning, capoeira, dansa africana i balls de saló.| C/ Sepúlveda amb c/ Casanovas. De les 10:30 hores fins a les 14 hores. Activitats previstes: xocolatada, diables, gegants de Sant Antoni, Show Conesa. C/ Tarragona – Parc de Joan Miró. De 9 hores fins a les 10:30 hores. Activitats previstes: xocolatada, tabalers i gegants de Sants. Travessera de les Corts – Riera Blanca. De les 8:45 hores fins a les 10 hores. Activitats previstes: xocolatada per als veïns. Rambla Prim – c/ Ferrer Bassa. De les 10 hores fins a les 12:45 hores. Activitats previstes: xocolatada i grup d´animació. Plaça Sant Jaume. De les 10:30 hores fins a les 14:30 hores. Activitats previstes: percussió. C/ Mallorca – c/ Marina. De les 9:30 hores fins a les 12 hores. Activitats previstes: xocolatada, exhibició d´aeròbic i castellers. Av. Diagonal – c/ Numància. De les 9 hores fins a les 10:30 hores. Activitats previstes: xocolatada, diables, gralles i percussió. Plaça dels Voluntaris (davant Torre Mapfre). De les 10 hores fins a les 14 hores. Activitats previstes: grup d´animació. Arc de Triomf. De les 10.30 hores fins a les 14 hores. Activitats previstes: percusió del Senegal. C/ Bac de Roda – c/ Guipúscoa. De les 9:45 a les 12:30 hores. Activitats previstes: concerts de rock, gralles, diables i percussió. Plaça General Moragues. De les 9:45 hores a les 12 hores. Activitats previstes: xocolatada. —————————————————— ASSOCIACIÓ VOLUNTARIS 2000 C/ Sol 8 08012 Barcelona 93 238.95.16

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.