DIUMENGE DIA 26 MARATÓ DE4 BARCELONA.

0
530

Ens calen voluntaris per dinamitzar els punts d´animació ciutadana de la cursa: repartiment de xoxolata i batuts, galetes …. al públic assistent durant la cursa i fer els avituallaments de la cursa durant el seu recorregut. Busaca el punt més proper de casa teva! Hi participa amb Voluntaris 2000. Truca al 93 369.00.78 o bé al 600.549.984 La Marató més animada El dia de la Marató els carrers de Barcelona no només seran una festa esportiva, sinó també ciutadana. L´organització de la Marató ha previst tota una sèrie de punts al llarg del recorregut de la cursa d´especial interés per als espectadors. En aquests punts d´animació es podrà gaudir de la cursa amb espectacles i activitats. Aquests llocs són molt propers als punts d´avituallament, on els corredors passaran molt a prop de la gent i on es podrà viure la marató en directe. En la llista següent hi ha una relació de tots els punts d´animació i avituallament segons el punt quilomètric de la cursa.: Els punts d´animació El dia de la Marató hi haurà 12 punts d´animació distribuïts al llarg del recorregut de la cursa, dirigits als espectadors i espectadores, que oferiran diverses activitats. Són els següents: La Rambla, 18 (alçada Frontó Colón). De les 11 hores fins a les 13 hores. Activitats previstes: xocolatada (a les 13 hores), spinning, capoeira, dansa africana i balls de saló.| C/ Sepúlveda amb c/ Casanovas. De les 10:30 hores fins a les 14 hores. Activitats previstes: xocolatada, diables, gegants de Sant Antoni, Show Conesa. C/ Tarragona – Parc de Joan Miró. De 9 hores fins a les 10:30 hores. Activitats previstes: xocolatada, tabalers i gegants de Sants. Travessera de les Corts – Riera Blanca. De les 8:45 hores fins a les 10 hores. Activitats previstes: xocolatada per als veïns. Rambla Prim – c/ Ferrer Bassa. De les 10 hores fins a les 12:45 hores. Activitats previstes: xocolatada i grup d´animació. Plaça Sant Jaume. De les 10:30 hores fins a les 14:30 hores. Activitats previstes: percussió. C/ Mallorca – c/ Marina. De les 9:30 hores fins a les 12 hores. Activitats previstes: xocolatada, exhibició d´aeròbic i castellers. Av. Diagonal – c/ Numància. De les 9 hores fins a les 10:30 hores. Activitats previstes: xocolatada, diables, gralles i percussió. Plaça dels Voluntaris (davant Torre Mapfre). De les 10 hores fins a les 14 hores. Activitats previstes: grup d´animació. Arc de Triomf. De les 10.30 hores fins a les 14 hores. Activitats previstes: percusió del Senegal. C/ Bac de Roda – c/ Guipúscoa. De les 9:45 a les 12:30 hores. Activitats previstes: concerts de rock, gralles, diables i percussió. Plaça General Moragues. De les 9:45 hores a les 12 hores. Activitats previstes: xocolatada. —————————————————— ASSOCIACIÓ VOLUNTARIS 2000 C/ Sol 8 08012 Barcelona 93 238.95.16

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.