Confirmats tres atletes d’elit

0
1981

El kenians Kimutai Hosea (2h10:47 i guanyador de la marató de Brescia’2005), Johnston Chamgwony (2h10:31 i guanyador de la marató de Padova’2004), i William Kipchumba (1h02:35 en mitja marató i guanyador de la mitja marató de Reïms), son tres atletes d’elit que ja han confirmat la seva presència el proper 26 de març a la sortida de la Marató de Barcelona. La organització treballa ara per completar la nòmina d’atletes d’elit tant en l’apartat masculí com en el femení, a la vegada que la inscripció avança a bon ritme amb 4.100 atletes apuntats a la marató i uns 800 per la cursa de 10 km. D’altra banda diumenge a partir de les 7 del matí en Bep Sole, Director de Cursa i mesurador oficial de l’AIMS i la IAAF en categoría “A”, procedirà al marcatge de la linea blava del circuit que servirà perquè els atletes es puguin guiar durant la prova.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.