El Club Atlètic Borges, amb motiu de la celebració del “800 aniversari del repoblament de Les Borges Blanques" amb la Marató de Barcelona

0
1130

El Club Atlètic Borges, amb motiu de la celebració del “800 aniversari del repoblament de Les Borges Blanques”, es vol adherir a aquest esdeveniment aprofitant la seva participació a la Marató de Barcelona del dia 26 de març de 2006. Per aquest motiu, els 18 atlètes del Club que s’ han inscrit a la Marató lluiran la samarreta commemorativa d’aquest 800 aniversari. Tanmateix, per tal de fer ressò d’aquesta efemèride s’ha confeccionat un cartell per a que tothom n’estigui assabentat i hi pugui participar.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.