Presentació de la Marató de Barcelona´2006

0
393

El proper dilluns 13 de març a partir de les 12 hores, a la Sala Lluís Companys de l’Ajuntament de Barcelona es durà a terme l’acte institucional de presentació de la Marató de Barcelona, a disputar el proper 26 de març. L’esdeveniment estarà presidit pel Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, el sr. Pere Alcober, i comptarà tambè amb la presencia del Gerent de l’Institut Municipal d’Esports, n’Albert Soler, el Conseller Delegat d’RPM, Joan Porcar, i el Director de Cursa, en Bep Soler. Durant el mateix s´informarà detalladament, entre d’altres trets de la Marató, de les actuacions i activitats paral.leles que la ciutat de Barcelona viurà amb motiu de la seva cursa de 42,195 quilòmetres. Es podrà veure, amb tot detall, quin serà el traçat quilòmetre a quilòmetre, els punts d’animació, quina Fira del Corredor ens trobarem, els monuments més importants davant dels quals passarà la prova o com es podrà seguir la mateixa en transport públic..

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.