El 1r Triangular de Mitja Maratons Rurals del Baix Berguedà és un circuit de tres curses de mitja muntanya que es desenvolupen pel Baix Berguedà.

0
652

L´objectiu del 1r Triangular de Mitja Maratons Rurals del Baix Berguedà és donar a conèixer algunes de les possibilitats que aquestes contrades ofereixen per a la pràctica d´aquest esport. A més a més, està pensat perquè sigui una bona eina d´entrenament per a totes aquelles persones que inicien el calendari de curses de muntanya durant el mes de maig. A cada cursa, segons la classificació, cada corredor acumularà un nombre determinat de punts. El corredor que, al final de la tercera cursa, acumuli més punts, serà el guanyador. Mitja Maratons Rurals Amb aquest nom hem intentat definir el tipus de cursa que estem organitzant. Es tracta d´una cursa amb un recorregut d´entre 19 i 22km que transcorre per corriols i pistes forestals tot superant desnivells d´entre 500 i 1.000m. | Reglament L´organització proposarà un sistema de puntuació que es farà públic el dia de la primera cursa. Curses Gironella – 19 de Març (Fira de St. Josep) – Inscripcions de 8 a 8:45 – Sortida a les 9h Casserres – 9 d´Abril Puig Reig – 23 d´Abril (Final del Triangular) Categories* Absolut < 23 anys Sènior Veterans >40 anys *Cada categoria es divideix en homes i dones Premis A cada cursa 3 primers absolut (homes i dones) 1r de cada categoria Final del circuit 3 primers de cada categoria (homes i dones) Hi haurà record per a tothom al final de cada cursa i pels corredors que participin en les tres curses. Avituallaments A cada cursa hi haurà avituallament líquid i sòlid cada 5 quilòmetres. Al final de cada cursa també hi haurà pica pica per a tots els corredors. Inscripcions Anticipades* Socis** No socis Una cursa 10 12 Dues curses 10 + 8 12 + 10 Tres curses 10 + 8 + 6 12 + 10 + 8 * Les inscripcions anticipades són les efectuades fins el divendres abans de cada cursa. ** Es considera socis els socis del Centre Alpí de Gironella, del CQUIE i/o dels Mountain Runers del Berguedà. S´haurà de presentar el Carnet de Soci de l´entitat i el DNI. ***S´ha d´efectuar el pagament a LA CAIXA: 2100 0144 75 0200078234 Dia de la cursa Recàrrec de 3€ a cada un dels preus anteriors. Assegurança Cal estar en possessió de la Llicència modalitat C de la FEEC, si no, caldrà tramitar una assegurança temporal de 5€. On fer la inscripció? Portar la butlleta d´inscripció i el resguard de pagament a: TANDEM SPORTS de Berga COSTA ESPORTS de Gironella, Prats de Lluçanès i Berga Per fax: 93 822 08 20 <br> Per internet: <br> Clica aquí per inscriure´t per internet <a href="http://www.centrealpigironella.org/">www.centrealpigironella.org </a><br> <a href="http://www.cquie.org/">www.cquie.org</a>.<br> <a href="http://www.tandemesports.com/MOUNTAINRUNERS/inici.htm">www.tandemesports.com/MOUNTAINRUNERS/inici.htm </a>.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.