CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARATÓ PER RELLEUS

0
511

Aquest diumenge 12 de març es realitzarà la setena edició del Campionat de Catalunya de Marató per Relleus en el marc del IX Ekiden Vila de Palafrugell, organitzat pel Club Atlètic Palafrugell, amb la col·laboració del Patronat Municipal d’Esports de Palafrugell. Aquesta modalitat esta formada per equips de sis corredors que alternen relleus de 5 i 10 quilòmetres fins arribar a l’últim relleu que fa un recorregut de 7.195 metres. La sortida es donarà a partir de les 10,00 hores a l’Estadi Municipal Josep Pla Arbonès de Palafrugell, i la competició se celebrarà sobre un circuit homologat de 5000 metres. Els campions de l’edició passada són el Futbol Club Barcelona en la categoria masculina, i el C.A. Manresa en la femenina.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.