Rècord històric d’inscrits a la Mitja Montornès

0
2246

El passat cap de setmana es van tancar les inscripcions de la Mitja (les de la Cursa Popular es van tancar molt abans) superant de llarg les previsions de participació més optimistes de l’organització: s’han superat de llarg les 1800 inscripcions per la Mitja i s’espera que prop de 2500 persones prenguin la sortida aquest diumenge a les 10 del matí des de la zona esportiva de Montornès del Vallès. L’organització està fent un gran esforç per tal de no deixar fora cap dels inscrits i ja ha aconseguit de l’empresa Henkel i dels col·laboradors el compromís de lliurar més lots d’obsequis dels previstos. Cal recordar que el límit d’inscripcions entre les dues curses era de 2100 persones. Pel que fa al dia de la cursa, l’organització recomana arribar d’hora a la zona de sortida i tenir en compte les obres que hi ha al terme de Montornès i que afecten als accessos en vehicle a la zona esportiva on es troba aquesta sortida. Per altra banda, el recinte firal de Montornès, on fins ara s’habilitava el aparcament pel dia de la cursa, es trova afectat per obres d’urbanització del nou barri de Vinyes Velles, per la qual cosa no es podrà utilitzar. S’ha habilitat un aparcament alternatiu (amb menys capacitat) just davant de l’empresa Henkel.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.