La Lliga Internet segueix el proper 12 de març amb els 10 Km. de Sant Boi i més de 1500 inscrits

0
335

Els 10Km de Sant Boi que es celebraran el proper 12 de març es una cursa amb tradició dins el calendari català de fons que enguany cumplirà l´edició 21. Les <a href="http://atletisme.com/cursesol/0603santboi/">inscripcions per Internet</a> estan obertes i podeu consultar el <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/santboi/inscrits2006.htm">llistat dels inscrits</a> fins ara. En dos dies s´han inscrit per Internet a la cursa de Sant boi gairebè <b>100 corredors</b> i demostra que les inscripcions per Internet estan avançanat dia a dia per la comoditat i tranquilitat que significa per el participant. Aquesta cursa es puntuable per a la <a href="www.atletisme.com/classificacions/santboi/">Lliga Internet</a> de fons i té sortida i arribada al Estadi Municipal d´Atletisme Constantí Miranda de Sant Boi.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.