La Lliga Internet segueix el proper 12 de març amb els 10 Km. de Sant Boi i més de 1500 inscrits

0
432

Els 10Km de Sant Boi que es celebraran el proper 12 de març es una cursa amb tradició dins el calendari català de fons que enguany cumplirà l´edició 21. Les <a href="http://atletisme.com/cursesol/0603santboi/">inscripcions per Internet</a> estan obertes i podeu consultar el <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/santboi/inscrits2006.htm">llistat dels inscrits</a> fins ara. En dos dies s´han inscrit per Internet a la cursa de Sant boi gairebè <b>100 corredors</b> i demostra que les inscripcions per Internet estan avançanat dia a dia per la comoditat i tranquilitat que significa per el participant. Aquesta cursa es puntuable per a la <a href="www.atletisme.com/classificacions/santboi/">Lliga Internet</a> de fons i té sortida i arribada al Estadi Municipal d´Atletisme Constantí Miranda de Sant Boi.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.