Es presenta una Mitja Montornès plena de novetats

0
479

Dimecres a la tarda ve tenir lloc a la discoteca Eibisí, de Montornès del Vallès, la presentació oficial de la 13ªMitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, que inclou per primera vegada una cursa de 6km. amb el nom de 1ªCursa Popular, amb un límit d’inscrits de 300 atletes que s’ha cobert la primera setmana d’inscripcions. La presentació ha comptat amb la presència de representants dels quatre Ajuntaments implicats, de la FCA i dels principals patrocinadors. Per la Mitja d’aquest any, l’organització ha previst un màxim de 1800 inscripcions, que de seguir amb el ritme actual s’esgotaran abans de tancar el termini previst. Pel que fa a novetats respecte a la darrera edició, el circuit s’ha hagut de canviar per exigències de les autoritats de trànsit i per obres diverses al casc urbà de Montornès, per la qual cosa el circuit ha sofert modificacions substancials respecte a la 12ªMitja, mirant de mantenir un traçat planer i atractiu. Aquest any s’ha confirmat un bon nivell competitiu amb la presència de Benito Ojeda, Xavi Caballero i Ivan Limia (Fila Team) i Víctor Morente (F.C.Barcelona) entre d’altres. En categoria femenina, s’ha confirmat la participació de Esther Solera i Eva Jiménez (Fila Team).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.