CAMPIONAT D’ESPANYA EN PISTA COBERTA: Catalunya la millor Federació

0
430

La Real Federación Española de Atletismo ha publicat la classificació de federacions i clubs referent al Campionat d’Espanya en Pista Coberta celebrat els passats 25 i 26 de febrer a Sant Sebastià. En aquesta classificació entren en joc per fer les puntuacions els atletes finalistes. Catalunya encapçala la classificació de federacions autonòmiques davant d’Andalusia i la Comunitat Valenciana. Catalunya obté un total de 142 punts fruit de trenta-dos atletes finalistes, amb tretze medalles. En quant als clubs destaca el FC Barcelona que obté el segon lloc en la classificació conjunta, el primer en la d’homes i el tercer en la de dones.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.