CAMPIONAT D’ESPANYA EN PISTA COBERTA: Catalunya la millor Federació

0
308

La Real Federación Española de Atletismo ha publicat la classificació de federacions i clubs referent al Campionat d’Espanya en Pista Coberta celebrat els passats 25 i 26 de febrer a Sant Sebastià. En aquesta classificació entren en joc per fer les puntuacions els atletes finalistes. Catalunya encapçala la classificació de federacions autonòmiques davant d’Andalusia i la Comunitat Valenciana. Catalunya obté un total de 142 punts fruit de trenta-dos atletes finalistes, amb tretze medalles. En quant als clubs destaca el FC Barcelona que obté el segon lloc en la classificació conjunta, el primer en la d’homes i el tercer en la de dones.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.