Sortir al carrer per la Marató BCN’06

0
2148

S’ha imposat el seny com era d’esperar, i Barcelona tornarà el proper diumenge 26 de març a tenir la marató que havia deixat de celebrar-se, i ho farà, a més, recorrent els llocs més emblemàtics de la ciutat . Aquest dia, la felicitat dels cinc mil corredors que la farem serà complerta, si com desitjem, els barcelonins amants de l’esport surten al carrer a animar-nos. (Tant de bo no ens passi el mateix que a aquell grec en record del qual se celebren maratons en tot el món, que va fer 42 quilòmetres per anunciar la victòria dels seus fa més de dos mil anys i el pobre home no va trobar ningú pel camí). La ciutat de Barcelona – olímpica i pionera de l’esport com n’hi ha poques – mereixia reviure de nou la prova, i els ciutadans gaudir d’un esdeveniment de tant contingut com és aquest. Ara només falta sortir a veure l’esforç dels atletes, uns de professionals i famosos i uns altres populars i anònims com el signant, però tots donant de sí el millor per tractar de finalitzar els mítics 42 quilòmetres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.