El web de la Federació d´Entitats Excursionistes de Catalunya supera les 6.000 visites al dia

0
495

El web (<a href="http://www.feec.org">www.feec.org</a>) de la Federació d´Entitats Excursionistes de Catalunya es manté com el primer punt de referència a Catalunya pel que fa als esports de muntanya en totes les seves disciplines. El constant augment de l´accés d’internautes al web ha arribat a superar per primer cop les 6.000 visites en un sol dia. Els “fòrums” i les “notícies de darrera hora” s’han convertit en el principal motiu dels accessos que han propiciat aquest augment de les visites, i ocupen, per aquest ordre, les dues primeres places pel que fa al rànquing de pàgines més vistes. La tercera i quarta plaça l’ocupen respectivament els accessos a les pàgines temàtiques de “refugis” i “senders”, on els excursionistes poden trobar de forma extensa tota la informació que necessiten per tal de dur a terme les seves activitats.| També les pàgines dedicades a la formació d’esportistes han rebut un important nombre de visites. L’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) manté actualment una intensa activitat formativa i el web de la FEEC s’ha convertit en el punt d’accés a tota la seva oferta de cursos i tràmits amb els alumnes. Cada cop més, les entitats membres de la FEEC realitzen els seus tràmits habituals seguint les instruccions i formularis que poden descarregar-se directament del web. La tramitació de llicències federatives i la tramesa d’informació sobre les seves activitats son els tràmits més habituals i comporten un gran volum de transferència de dades. Les pàgines dedicades a la “fotografia de muntanya”, a les “Activitats”, i a les “Competicions”, són les següents en l’ordre de preferències dins el rànquing de pàgines més visitades. El web de la Federació d´Entitats Excursionistes de Catalunya cobreix actualment la necessitat que la societat catalana té de rebre informació relacionada amb els esports de muntanya i d´aventura a casa nostra, i en català. Avui dia podem afirmar que tenim entre nosaltres un autèntic “portal vertical” d´esports de muntanya i d´aventura, que sens dubte és un punt de referència per al nostre esport. El web de la FEEC ofereix tot tipus d’informació relacionada amb les activitats i els esports a la muntanya: excursionisme, escalada, senders, refugis, alpinisme, esquí de muntanya, descens de barrancs, marxes, competicions, meteorologia, risc d’allaus, BTT, natura, cursos, seguretat, acampada, orientació, gps, raqueta de neu, etc. I un apartat molt important: les noticies de darrera hora relacionades amb els esports de muntanya, que mantenen despert de manera permanent l’interès dels internautes muntanyencs en visitar el web per tal de trobar-hi noticies d’allò que més els agrada, els esports de muntanya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.