Philip Kipkoech i Louise Brown s’imposen a la Mitja Marató de Barcelona 2006

0
2620

Més de 1.500 persones van acabar la cursa, que va estar passada per aigua. El keniata Philip Kipkoech va ser el guanyador de la Mitja Marató de Barcelona amb un temps d´1:05:03. El seu compatriota James Mibei va arribar amb una diferència de tres segons. Oscar Fernández va ser tercer amb un temps d’1:06:45. En categoria femenina, la guanyadora va ser la britànica Louise Brown, del Sant Celoni, amb un temps d’1:19:37. Per darrera d’ella van arribar Ester Solera (1:20:49) i Carmen Auñon (1:21:19). Pel que fa a la classificació per clubs masculins, els tres primers van ser el Fila Domingo Catalán, el Club d’Atletisme Valls d’Andorra i el Club Esportiu Picornell. En clubs femenins van destacar el Runners World i Maimakansu. En la categoria de veterans, els guanyadors van ser Toni Bernado, Lorenzo Sánchez i Benito Ojeda. <br> <a href="http://www.bcn.es/mitjamarato/resultats.html">Resultats – Championchip</a> – <a href="http://www.fotoinstant.com/">Fotos – Fotoinstant</a>.| Guanyadors del sorteig de pulsòmetres POLAR de la Mitja Marató de Barcelona Els guanyadors d’aquest obsequi, el poden passar a recollir per l’Institut Barcelona Esports (avinguda de l’Estadi, 30-40, annex Piscines Bernat Picornell) de l’1 al 31 de març. L’horari de lliurament serà de 9 a 14 hores i de 16 a 18 hores, de dilluns a dijous. Els guanyadors s’hauran d’acreditar amb el DNI. Els guanyadors del sorteig són els següents: Susana Jimenez Diaz, dorsal 2506 Eduard Redondo, dorsal 2555 Rosa Maria Amoros Orpella, dorsal 2707 Herminio Vazquez Curado, dorsal 2677

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.