LAIA FORCADELL, DE L’HOSPITALET ATLETISME, CAMPIONA D’ESPANYA ABSOLUTA DE 400 METRES LLISOS.

0
503

Aquest cap de setmana ha tingut lloc al “Palacio de los Deportes Antonio Elorza” de Anoeta a San Sebastián la disputa de la “42a. Edició dels Campionats d’Espanya Absoluts en Pista Coberta”. L’atleta de L’Hospitalet Atletisme, Laia Forcadell ha assolit, per primer cop a la seva vida el títol de Campiona d’Espanya Absoluta a la prova de 400 metres llisos amb 55”48, la seva millor marca d’aquesta temporada hivernal. Laia Forcadell corren pel carrer 5 del fantàstic Pavelló donostierra ha aconseguit arribar en la primera posició al carrer lliure i demostrant que es troba en un gran moment de forma ha resistit l’atac final de Begoña Garrido i de Teresa Torres. Laia Forcadell havia estat campiona d’Espanya en categoria cadet, juvenil, júnior i promesa en distancies tant variades com 400 i 600 metres llisos o 400 metres tanques, fins avui que ha assolit arrodonir la seva col•lecció amb el títol absolut, el seu primer, però segur que no serà l’últim. | Després d’aquesta competició Laia Forcadell, atleta entrenada per Armando Álvarez, començarà a treballar per intentar assolir la marca mínima de participació als Campionats d’Europa a l’Aire lliure de Goteborg a la seva disciplina preferida, els 400 metres tanques. En aquesta cursa destacar també el brillant paper realitzat per la júnior Andrea Diez, molt valenta ha estat lluitant fins els darrers metres per la medalla de bronze amb atletes molt més experimentades que ella, finalitzant en la cinquena posició final amb una marca de 56”90. Per la seva banda, Enric Martí, atleta de L’Hospitalet Atletisme i que a l’igual que Laia Forcadell i Andrea Diez pertany ala grup d’entrenament d’Armando Álvarez no ha estat tant brillant com a la jornada de dissabte i ha finalitzat a la tercera posició de la cursa de 200 metres llisos amb 21”84; Enric Martín va marcar ahir uns fantàstics 21”53 a les semifinals, millor marca dels participants i que a la final d’avui li haurien permès assolir el títol de Campió d’Espanya però ha notat la manca d’entrenaments, deguts a petites molèsties, d’aquest hivern i no s’ha recuperat com ell voldria. Finalment Oyidiya Oji, atleta també júnior i del mateix grup d’entrenament ha demostrat que és una de les més prometedores velocistes del panorama nacional, tot just ara que ha iniciat els tràmits per aconseguir la nacionalitat espanyola millorant la seva marca de 200 metres llisos amb 25”46, davant dels 25”88 que tenia abans del Campionat i igualant la seva marca en 60 metres llisos amb 7”90.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.