Prop de 2.000 atletes participaran a la cursa de mig fons, que té un circuit ràpid i molt atractiu.

0
358

Des del punt de sortida, l’avinguda Rius i Taulet, als peus de Montjuïc, el recorregut de Mitja Marató es desenvolupa pels principals carrers i vies de la ciutat, portant l’esport i l’atletisme en concret, als llocs més emblemàtics de la ciutat. Els corredors i corredores de la Mitja Marató, sortiran de l’avinguda Rius i Taulet, pujaran fins a Gran Via fins arribar a la plaça Tetuan. Des d’aquesta baixaran pel passeig de Sant Joan, el passeig de Lluís Companys i el passeig de Picasso, per després tornar a pujar pel carrer Marina i l’avinguda Meridiana, punt des d’on hi ha una vista privilegiada de la Torre Agbar.| Després baixaran pel carrer Àvila fins arribar al carrer Pere IV, que els portarà a la part final de l’avinguda Diagonal, arribant al mar, prop del Fòrum. A continuació reseguiran tota la façana martítima, passant pel passeig Garcia Fària, el passeig Calvell, el carrer Llacuna i el carrer Salvador Espriu, on es trobaran als peus de les Torres Mapfre. El recorregut continua pel carrer Doctor Aiguader i el passeig Colom. Des d’aquest punt els atletes pujaran per la Rambla fins arribar a la plaça Catalunya, centre neuràlgic de la ciutat. Per ronda Universitat arribaran a la plaça Universitat, seguiran per la ronda Sant Antoni i es desviaran fins arribar a l’avinguda Paral·lel, que pujaran fins arribar a plaça Espanya i d’aquí al punt final de la cursa, l’avinguda Reina Maria Cristina, a la Fira de Barcelona. Els atletes disposaran de servei de vestuari i dutxes a l’Estadi Municipal d’Atletisme Joan Serrahima i sessions de recuperació i massatges a l’arribada.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.