Prop de 2.000 atletes participaran a la cursa de mig fons, que té un circuit ràpid i molt atractiu.

0
450

Des del punt de sortida, l’avinguda Rius i Taulet, als peus de Montjuïc, el recorregut de Mitja Marató es desenvolupa pels principals carrers i vies de la ciutat, portant l’esport i l’atletisme en concret, als llocs més emblemàtics de la ciutat. Els corredors i corredores de la Mitja Marató, sortiran de l’avinguda Rius i Taulet, pujaran fins a Gran Via fins arribar a la plaça Tetuan. Des d’aquesta baixaran pel passeig de Sant Joan, el passeig de Lluís Companys i el passeig de Picasso, per després tornar a pujar pel carrer Marina i l’avinguda Meridiana, punt des d’on hi ha una vista privilegiada de la Torre Agbar.| Després baixaran pel carrer Àvila fins arribar al carrer Pere IV, que els portarà a la part final de l’avinguda Diagonal, arribant al mar, prop del Fòrum. A continuació reseguiran tota la façana martítima, passant pel passeig Garcia Fària, el passeig Calvell, el carrer Llacuna i el carrer Salvador Espriu, on es trobaran als peus de les Torres Mapfre. El recorregut continua pel carrer Doctor Aiguader i el passeig Colom. Des d’aquest punt els atletes pujaran per la Rambla fins arribar a la plaça Catalunya, centre neuràlgic de la ciutat. Per ronda Universitat arribaran a la plaça Universitat, seguiran per la ronda Sant Antoni i es desviaran fins arribar a l’avinguda Paral·lel, que pujaran fins arribar a plaça Espanya i d’aquí al punt final de la cursa, l’avinguda Reina Maria Cristina, a la Fira de Barcelona. Els atletes disposaran de servei de vestuari i dutxes a l’Estadi Municipal d’Atletisme Joan Serrahima i sessions de recuperació i massatges a l’arribada.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.