La Mitja Marató de Barcelona té més de 1.700 inscrits

0
505

La Mitja Marató de Barcelona ja té més de 1.700 inscrits, dels quals més de 900 han optat per inscriure´s a la prova de mig fons a través del web de la Mitja Marató. L´opció d´inscripció virtual ha permès que corredors i corredores de fora de la ciutat s´hagin pogut inscriure sense haver-se de desplaçar. La resta de participants, han anat als altres punts d´inscripció: a les diferents botigues d´esports, el Poliesportiu Municipal Aiguajoc o l´oficina permanent, localitzada a la seu de l´Agrupació Atlètica Catalunya. Entre els atletes inscrits, destaca la participació de James Mibei, guanyador de la Santurce-Bilbao, Philip Kipkoech, guanyador de la darrera edició de la Mitja de Gavà i l´internacional andorrà Toni Bernadó, primer a la marató de Vitoria. Altres atletes inscrits són: Oscar Fernández, Ritxar Fernández, Benito Ojeda, Javier Caballero. En categoria femenina participaran les reconegudes atletes Kenza Wahbi, Louise Brown, Ester Solera i Carmen Ballesteros. La nota negativa són les baixes per lesió de Roger Roca i Teresa Pulido.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.