La Mitja Marató de Barcelona té més de 1.700 inscrits

0
332

La Mitja Marató de Barcelona ja té més de 1.700 inscrits, dels quals més de 900 han optat per inscriure´s a la prova de mig fons a través del web de la Mitja Marató. L´opció d´inscripció virtual ha permès que corredors i corredores de fora de la ciutat s´hagin pogut inscriure sense haver-se de desplaçar. La resta de participants, han anat als altres punts d´inscripció: a les diferents botigues d´esports, el Poliesportiu Municipal Aiguajoc o l´oficina permanent, localitzada a la seu de l´Agrupació Atlètica Catalunya. Entre els atletes inscrits, destaca la participació de James Mibei, guanyador de la Santurce-Bilbao, Philip Kipkoech, guanyador de la darrera edició de la Mitja de Gavà i l´internacional andorrà Toni Bernadó, primer a la marató de Vitoria. Altres atletes inscrits són: Oscar Fernández, Ritxar Fernández, Benito Ojeda, Javier Caballero. En categoria femenina participaran les reconegudes atletes Kenza Wahbi, Louise Brown, Ester Solera i Carmen Ballesteros. La nota negativa són les baixes per lesió de Roger Roca i Teresa Pulido.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.