Més de 600 inscrits per Internet a la Cursa de Bombers-Nike en només dos dies.

0
537

La Cursa de Bombers-Nike ja es una cursa acreditada al calendari català i estatal i una referència obligada per a tots els corredors habituals i no tan habituals de curses sobre asfalt. Aquest any es farà el 9 d´abril sobre el mateix circuit que la darrera edició, que es va demostrar rapidísim amb 108 corredors per sota els 35 minuts i 677 per sota els 40. En les primeres 48 hores d´inscripcions per Internet s´han fet un total de 623 i aixó porta als organitzadors a pensar que s´arribarà al límit fixat dels 10.000 que seria un rècord absolut de participació. Es recomana a tots els interessats no espereu als darrers dies per no trobar-vos amb les inscripcions esgotades. Més informació de la cursa a: <a href="http://www.cursabombers.com/">www.cursabombers.com/</a>.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.