Més de 600 inscrits per Internet a la Cursa de Bombers-Nike en només dos dies.

0
383

La Cursa de Bombers-Nike ja es una cursa acreditada al calendari català i estatal i una referència obligada per a tots els corredors habituals i no tan habituals de curses sobre asfalt. Aquest any es farà el 9 d´abril sobre el mateix circuit que la darrera edició, que es va demostrar rapidísim amb 108 corredors per sota els 35 minuts i 677 per sota els 40. En les primeres 48 hores d´inscripcions per Internet s´han fet un total de 623 i aixó porta als organitzadors a pensar que s´arribarà al límit fixat dels 10.000 que seria un rècord absolut de participació. Es recomana a tots els interessats no espereu als darrers dies per no trobar-vos amb les inscripcions esgotades. Més informació de la cursa a: <a href="http://www.cursabombers.com/">www.cursabombers.com/</a>.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.