La Mitja Marató de Barcelona ja compta amb més de 1.200 inscrits

0
415

A poques hores de què es tanqui el període d’inscripcions a la prova, la previsió de l’organització és que unes dues mil persones participin en la cursa que se celebra el proper diumenge 26 de febrer. Donada la gran demanda que hi ha hagut en les ultimes hores, l’organització ha decidit ampliar el termini d’inscripcions per Internet. Més de 700 persones han optat per inscriure’s a la prova de mig fons a través de la web de la Mitja Marató. L’opció d’inscripció virtual ha permès que corredors i corredores de fora de la ciutat s’hagin pogut inscriure sense haver de fer un desplaçament previ. La resta de participants, han anat als altres punts d’inscripció, diferents botigues d’esports, el Poliesportiu Municipal Aiguajoc o l’Oficina Permanent, localitzada a la seu de l’Agrupació Atlètica Catalunya. | Entre els atletes inscrits, destaca la participació a la cursa del campió de marató Roger Roca i en categoria femenina, hi participaran les reconegudes atletes Louise Brown i Teresa Pulida. Tots els inscrits a la prova poden passar per la Carpa del Corredor, situada a la Plaça Universitat, el 24 de febrer de les 11 a les 20 hores i el 25 de febrer de les 10 a les 20 hores. En aquest punt d’atenció al corredor, els inscrits podran recollir la bossa del corredor, que inclou el dorsal i el xip d’un sol ús per a aquells corredors que no disposin d’un xip groc propi, requisit obligatori per a córrer la cursa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.