La Mitja Marató de Barcelona 2006 tornarà a omplir els carrers de la ciutat de corredors

0
586

La sala Lluís Companys de l’Ajuntament de Barcelona ha acollit la presentació de la prova de mig fons, que aquest any es disputarà el diumenge 26 de febrer i que ja compta amb mil inscrits. El regidor d’esports de l’Ajuntament de Barcelona, Pere Alcober, amb el gerent de l’Institut Barcelona Esports, Albert Soler, el director tècnic de la Mitja Marató, Ricard Llorens, i l’atleta Roger Roca, campió de marató, han presentat als mitjans la Mitja Marató d’enguany. S´ha destacat l´itinerari de la prova, un circuit ràpid que permetrà als corredors assolir bones marques i el fet de que ja hi ha mil inscrits a la prova. Les inscripcions a la prova estan obertes fins al 22 de febrer a les 20 hores i es poden fer per Internet (Inscripcions), a diverses botigues d´esports, al Poliesportiu Municipal Aiguajoc i a l´Oficina Permanent, la seu de l´Agrupació Atlètica de Catalunya. | La prova se celebrarà el diumenge 26 de febrer, justament un mes abans de la renovada Marató de Barcelona. Això converteix a la prova de mig fons en un entrenament per a aquells corredors que vulguin participar en la marató. A més, la prova també està oberta a participants no professionals que hi vulguin prendre part. A les 9 hores del matí del 26 de febrer, els corredors de la mitja marató sortiran de l´Avinguda Rius i Taulet i seguiran un itinerari que els portarà per llocs tant emblemàtics de la ciutat com les Rambles o tota la façana marítima (des del Passeig de Colom al Forum), fins a arribar de nou a Montjuïc, a l´Avinguda Reina Maria Cristina, on acabarà la prova, que té una duració prevista de dues hores i mitja. S´entregaran premis als tres primers classificats de cadascuna de les diferents categories, establertes segons l´any de naixement i el sexe dels participants. Al llarg del recorregut hi haurà punts d´avituallament i al final de la prova els participants podran guadir d´una sessió de recuperació i massatges, a banda de comptar amb el servei de vestuari i dutxes. Hi haurà una carpa d´atenció al corredor ubicada a la plaça Universitat. La Mitja Marató de Barcelona està organitzada per l´Institut Barcelona Esports de l´Ajuntament de Barcelona i l´Agrupació Atlètica Catalunya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.