Philip Kipkoech i Isabel Eizmendi s´imposen en una Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà més multitudinària que mai

0
512

Philip Kipkoech va ser el guanyador de l´onzena edició de la Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà Gran Premi Diputació de Barcelona. Kipkoech va emprar un temps d´1:05:40 per fer els 21.097 metres del circuit que, de nou, va passar pel casc urbà de Gavà i les façanes marítimes de Gavà i de Castelldefels per cloure a l´estadi municipal la Bòbila. Des de l´inici de la prova, Kipkoech va lluitar per la primera posició amb l´australià Mike Power, segon amb 1:06:23, i amb el corredor del Kelme Osuna, Javier Díaz Carretero, tercer amb (1:06:55). A quasi tres minuts, van creuar l´arribada l´ex campió d´Espanya de marató i vencedor de la prova en 1996 i 1999, Benito Ojeda (amb 1:09:19) i Carlos Gil (1:09:24). La Mitja va reunir a altres grans noms de l´atletisme espanyol, com ara l´olímpic Marco Antonio Cepeda (sisè amb 1:09:37) i Albert Caballero (setè, amb 1:11:07).| En dones, Isabel Eizmend va assolir la victòria amb un temps d´1:13:05. La donostiarra, que encapçala el rànquing nacional en marató i la tercera posició en mitja, va mantenir una aferrissada lluita pel triomf, que no es va decidir fins a pocs metres de l´arribada amb l´escocesa Susan Partridge (1:13:14). La tercera classificada va ser Meritxell Calduch (1:19:03), mentre que la campiona de Catalunya de la distància, Esther Solera va arribar sisena amb un crono d´1:22:15. La Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà va esdevenir, una edició més, un referent de qualitat i de participació, sota l´organització dels ajuntaments de Gavà i de Castelldefels i de la Diputació de Barcelona. A la línia de sortida es van aplegar 2.200 atletes, atrets per un ampli dispositiu de serveis i atencions als corredors i un circuit totalment pla, dels quals 1.937 van creuar l´arribada. Aquestes xifres que consoliden la cursa en el llocs capdavanters dels rànquings català i espanyol, segons els registres de la Real Federación Española de Atletismo, institució que, juntament amb la Federació Catalana d´Atletisme, el Club Atletisme Gavà i Bancaja han donat suport a la prova, que també ha tingut el patrocini d´Interesport, Gatorade, Championchip, Grau & Barrau Asociados, Aigua de Sant Aniol, La Caixa i El Mundo Deportivo. <BR> <A HREF="http://www.fotoinstant.com/index.asp?idevento=1">Fotos 2006</A>.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.