Philip Kipkoech i Isabel Eizmendi s´imposen en una Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà més multitudinària que mai

0
353

Philip Kipkoech va ser el guanyador de l´onzena edició de la Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà Gran Premi Diputació de Barcelona. Kipkoech va emprar un temps d´1:05:40 per fer els 21.097 metres del circuit que, de nou, va passar pel casc urbà de Gavà i les façanes marítimes de Gavà i de Castelldefels per cloure a l´estadi municipal la Bòbila. Des de l´inici de la prova, Kipkoech va lluitar per la primera posició amb l´australià Mike Power, segon amb 1:06:23, i amb el corredor del Kelme Osuna, Javier Díaz Carretero, tercer amb (1:06:55). A quasi tres minuts, van creuar l´arribada l´ex campió d´Espanya de marató i vencedor de la prova en 1996 i 1999, Benito Ojeda (amb 1:09:19) i Carlos Gil (1:09:24). La Mitja va reunir a altres grans noms de l´atletisme espanyol, com ara l´olímpic Marco Antonio Cepeda (sisè amb 1:09:37) i Albert Caballero (setè, amb 1:11:07).| En dones, Isabel Eizmend va assolir la victòria amb un temps d´1:13:05. La donostiarra, que encapçala el rànquing nacional en marató i la tercera posició en mitja, va mantenir una aferrissada lluita pel triomf, que no es va decidir fins a pocs metres de l´arribada amb l´escocesa Susan Partridge (1:13:14). La tercera classificada va ser Meritxell Calduch (1:19:03), mentre que la campiona de Catalunya de la distància, Esther Solera va arribar sisena amb un crono d´1:22:15. La Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà va esdevenir, una edició més, un referent de qualitat i de participació, sota l´organització dels ajuntaments de Gavà i de Castelldefels i de la Diputació de Barcelona. A la línia de sortida es van aplegar 2.200 atletes, atrets per un ampli dispositiu de serveis i atencions als corredors i un circuit totalment pla, dels quals 1.937 van creuar l´arribada. Aquestes xifres que consoliden la cursa en el llocs capdavanters dels rànquings català i espanyol, segons els registres de la Real Federación Española de Atletismo, institució que, juntament amb la Federació Catalana d´Atletisme, el Club Atletisme Gavà i Bancaja han donat suport a la prova, que també ha tingut el patrocini d´Interesport, Gatorade, Championchip, Grau & Barrau Asociados, Aigua de Sant Aniol, La Caixa i El Mundo Deportivo. <BR> <A HREF="http://www.fotoinstant.com/index.asp?idevento=1">Fotos 2006</A>.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.