MARATÓ DE VALÈNCIA – 19 de febrer

0
355

El Club d´Atletisme Calella va viatjar a a València els dies 18 i 19 de febrer amb un autocar pràcticament ple per acompanyar als 8 maratonians que hi estaven inscrits: Toni Sánchez, Pere Pinsach, Albert Fandos, Rodolfo Fuentes, Josep Piña, Àngel Castillo, Pere Matas i Josep Pica. En aquest mateix circuit però 10 anys enrera, Pepe Mejías va fer 2h.35´45", marca que encara es conserva com a Rècord del Club.| D´aquesta 26ª edició cal destacar el fort vent que va bufar al llarg del recorregut. Un recorregut que, afortunadament, tots els integrants del Club d´Atletisme Calella van poder completar, i 6 d´ells per sota de 3h.10´ que no està gens malament: 2h.51 Rodolfo Fuentes, 2h.52 Josep Piña, 3h.03 Pere Matas, 3h.04 Pere Pinsach, 3h.05 Josep Pica, 3h.07 Toni Sánchez, 3h.26 Àngel Castillo i 3h.39 Albert Fandos. Amb el registre de 2h.51´31", Rodolfo Fuentes passa a tenir la millor marca del Club en aquesta Temporada 2005/06. Enhorabona!!!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.