Driss Lakhouja guanya i s´endú el seu quart Cros Amorós

0
557

L’atleta d’origen marroquí Driss Lakhouaja (Fila Team) va imposar-se en el 36è Cros Amorós amb gran autoritat davant del corredor de l’Universitari Jordi Comas i del quàdruple campió de l’Amorós, Juan Ramon Muñoz. En categoria femenina , on es disputaven de forma conjunta les categories JUVENIL, JUNIOR, PROMESA i SENIOR , la guanyadora va ser l´atleta promesa MIRIAM ORTIZ RIBAS amb un temps de 14,17 i la segona classificada, l’actual campiona de Catalunya de 10 Km. Meritxell Calduch amb 14´40¨ i la tercera, més jove encara, la juvenil DESSIRÉ MONRREAL MARTINEZ amb un temps de 14´52¨. Amb un gran ambient (més de 2000 espectadors) i en un sinuós circuit, en excel·lent estat per als corredors, es va celebrar el 36è Cros Antoni Amorós. Tot i el fred, la participació escolar va ser la més important de la història (més de 400 corredors en categoria prebenjamí i benjamí).<br> <a href="http://www.digi-tek.org/thunar/">Resultats Oficials</a>. | El guanyador, Driss Lakhouja, comparteix amb l’incombustible Juan Ramon Muñoz, el record de victòries amb quatre primers pòdiums.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.