Roger Roca campió d’Espanya de Maratón 2005 fitxa per Asics

0
2441

ASICS s’ha convertit en la marca preferida per a molts atletes professionals i està orgullosa de patrocinar no sols una gran quantidad d’importants aconteixaments nacionals e internacionals sino també a alguns dels atletes més exitosos del món. De la mateixa manera, molts atletes que acaban de començar en aquest món s´ estableixen embaixadors d´ ASICS. <b> Roger Roca campió d’Espanya de Maratón 2005 fitxa per Asics.</b> Aquest passat cap de setmana, Roger Roca ha quedat quart a la Mitja Marató de Granollers. L’ atleta d’Igualada, amb un excel·lent registre de 1 hora, 3 minuts i 57 segons, ha finalitzat quart rebaixant un minut la seva marca personal i establint la millor marca espanyola de l’any en Mitja Marató. A Granollers, el català va estrenar nou patrocinador lluint la marca japonesa ASICS amb la que ha entrat a formar part. Va quedar clar, que l’estat de forma d’en Roger Roca, és òptima per a afrontar amb garanties el Campeonat d’Espanya de Marató que es celebrarà el proper mes d’abril a Vitoria. “Per mi, es un orgull fitxar per una marca tan important com ASICS. Es donar un pas endevant a la meva carrera com a esportista professional i espero estar molt temps corrent amb ells. Asics es un referent al running mundial per la qualitat tècnica del seu material i, sens dubte, aquest fitxatge serà una motivació extra per aconseguir els meus objectius”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.