MARATÓ DE VALÈNCIA – La popular carrera arriba a la 26ª edició.

0
309

Aquest diiumenge, 19 de febrer, es disputarà la XXVI Marató Popular de València, que com en altres edicions comptarà també amb un bon nombre d´atletes catalans que es desplaçaran a València per a prendre part d´aquesta popular carrera, com és el cas del Club d´Atletisme Calella que s´hi desplaçarà amb un autocar sencer que acompanyarà als vuit atletes que hi participaran: Toni Sánchez, Pere Pinsach, Albert Fandos, Rodolfo Fuentes, Josep Piña, Àngel Castillo, Pere Matas i Josep Pica. El Rècord Absolut d´aquest Club el poseeix Pepe Mejías en 2h.35´45", precissament assolits en aquest mateix circuit, però ara fa 10 anys. | La prova es podrà seguir en directe pel Canal Internacional de la Comunitat Valenciana el proper diumenge de 11:00 a 12:15 h. Aquest canal es pot visualitzar a la Plataforma Digital + Canal 92, els abonats a ONO i Imagenio, així com per Internet a la webs www.rtvv.es i en www.gva.es.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.