MARATÓ DE VALÈNCIA – La popular carrera arriba a la 26ª edició.

0
428

Aquest diiumenge, 19 de febrer, es disputarà la XXVI Marató Popular de València, que com en altres edicions comptarà també amb un bon nombre d´atletes catalans que es desplaçaran a València per a prendre part d´aquesta popular carrera, com és el cas del Club d´Atletisme Calella que s´hi desplaçarà amb un autocar sencer que acompanyarà als vuit atletes que hi participaran: Toni Sánchez, Pere Pinsach, Albert Fandos, Rodolfo Fuentes, Josep Piña, Àngel Castillo, Pere Matas i Josep Pica. El Rècord Absolut d´aquest Club el poseeix Pepe Mejías en 2h.35´45", precissament assolits en aquest mateix circuit, però ara fa 10 anys. | La prova es podrà seguir en directe pel Canal Internacional de la Comunitat Valenciana el proper diumenge de 11:00 a 12:15 h. Aquest canal es pot visualitzar a la Plataforma Digital + Canal 92, els abonats a ONO i Imagenio, així com per Internet a la webs www.rtvv.es i en www.gva.es.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.