La Mitja de Gavà amb més de 2000 inscrits i a punt de tancar les inscripcions

0
380

Arribant al límit dels 2200 participants, estan a punt de tancar-se les <a href="http://atletisme.com/cursesol/0602gava/">inscripcions per Internet</a> per a la Mitja de Gavà, que tindrà lloc el 19 de febrer, en la seva edició onzena. Podeu consultar el <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/gava/inscrits2006.htm">llistat dels inscrits</a> amb el dorsal assignat. Ja s´han tancat les inscripcions a les botigues esportives. Hi haurà noves categories per a veterans, començant amb 35 anys, com recomana la Federació d´Atletisme i una classificació conjunta de tots els veterans, d´acord amb una taula de compensació per edats, publicada per la IAAF. Amb aquesta taula es tracta de valorar les marques segons l´edat, donant uns punts fins un màxim de 100. Aquest any també s´anuncien més novetats: -<b>Regal d’una Jaqueta tallavents als atletes que arribin</b> -Controls de temps de pas cada 5 kilometres per a tots els atletes -Enviament d’un sms als atletes amb el seu temps i classificacio general i per categories. -Diploma amb la fotografia de l’arribada que s’el poden baixar d’Internet tots els atletes gratuitament. -Consulta d’inscrits amb el numero de dorsal a la plana web atletisme. com -Megafonia en algun punt del circuit -Regal de la fotografia de l’arribada a les atletes participants.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.