La Mitja de Gavà amb més de 2000 inscrits i a punt de tancar les inscripcions

0
472

Arribant al límit dels 2200 participants, estan a punt de tancar-se les <a href="http://atletisme.com/cursesol/0602gava/">inscripcions per Internet</a> per a la Mitja de Gavà, que tindrà lloc el 19 de febrer, en la seva edició onzena. Podeu consultar el <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/gava/inscrits2006.htm">llistat dels inscrits</a> amb el dorsal assignat. Ja s´han tancat les inscripcions a les botigues esportives. Hi haurà noves categories per a veterans, començant amb 35 anys, com recomana la Federació d´Atletisme i una classificació conjunta de tots els veterans, d´acord amb una taula de compensació per edats, publicada per la IAAF. Amb aquesta taula es tracta de valorar les marques segons l´edat, donant uns punts fins un màxim de 100. Aquest any també s´anuncien més novetats: -<b>Regal d’una Jaqueta tallavents als atletes que arribin</b> -Controls de temps de pas cada 5 kilometres per a tots els atletes -Enviament d’un sms als atletes amb el seu temps i classificacio general i per categories. -Diploma amb la fotografia de l’arribada que s’el poden baixar d’Internet tots els atletes gratuitament. -Consulta d’inscrits amb el numero de dorsal a la plana web atletisme. com -Megafonia en algun punt del circuit -Regal de la fotografia de l’arribada a les atletes participants.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.