XXXVIè Cros Antoni Amorós a Santa Coloma

0
555

Enguany, Santa Coloma de Gramenet tornarà a acollir l’entranyable esperit que aplega la celebració d’una prova atlètica de cros. Al Parc de Can Zam tornarem a retrobar-nos amb un dels esdeveniments més importants del calendari esportiu comarcal: el Cros Antoni Amorós. Des de les 10 del matí, la Unió Colomenca d’Atletisme, entitat organitzadora, ha programat les diferents curses. Com sempre, el seu punt àlgid es viurà amb el tret de sortida de les curses sèniors al voltant de les 13’30 hores. La participació d’atletes d’élite serà destacada. Tot el bo i millor del Cross català serà present a Santa Coloma. Alhora s’estan realitzant els últims detalls per portar al circuit de Can Zam a atletes del rànquing nacional i internacional.| La relació d’atletes, a data d’avui, és la següent: Homes: Driss Lakhouja (Fila Team) Campió de la marató 2004 Benito Ojeda (Fila Team) Campió de Catalunya 10 km 2004 Carles Castillejos (Fila Team) Campió de Catalunya de cros Víctor Gonzalo (Runners World) Campió de la Marató Catalunya 2005 i Sitges 2006 Ivan Limia (Fila Team) Sotscampió de Catalunya 10 km. Pista Abdeslan Bakka (França) Kenouch Abdeulam (França) Abdelghani Assane (Lleida) Ali Moustapha Dones: Meritxell Calduch ((Fila Team) Campiona de Catalunya 10 km. 2005 Eva Jiménez (Fila Team) Campiona de Catalunya 10 km. 2004 Esther Solera (Fila Team) Campiona de marató 2004 Ahlam Elkakdi (Tenerife) Ashna Bau (Califòrnia Sports)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.