Mitja de Granollers, EL 2006 JA ÉS HISTÒRIA. ARA TOCA TREBALLAR PEL 2007

0
525

Tots vosaltres heu convertit la nostra Mitja en la festa major de l’atletisme. La XX mitja passarà a la història per l’any dels rècords: primer de tot de participació de corredors/es, (7400 dorsals entre nens, patinadors, mitja I quart) de públic, de voluntaris (850), de marques Mitja masculina, femenina, patins, cadira de rodes, I d’un munt de corredors. En Haile hi ha posat el somriure, ha estat el reclam pels mitjants de comunicació. Però l’ànima de la cursa sou tots vosaltres. No volem caure en el trionfalisme. Hi han coses a millorar, altres s’han de pulir I altres resituar-les. Tenim dies per pensar-hi. Ho farem I mirarem de cercar el millor pel corredor. Segur que no l’encertarem per a tothom, vagi per endavant el prec de la vostra comprensió. Tots els que fem la mitja som voluntaris. Els vostres comentaris, els vostres suggeriments ens fan progressar. La mitja Granollers- les Franqueses- la Garriga – Granollers és vostra, cuidem-la i millorem-la conjuntament.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.