Gebreselassie guanya la Mitja Marató de Granollers amb un nou rècord de la prova

0
461

L´etíop Haile Gebreselassie ha fet bons els pronòstics i ha guanyat la Mitja Marató de Granollers amb un nou rècord de la prova: 1 hora i 7 segons. El plusmarquista mundial d´aquesta distància no ha donat opcions a la resta de corredors i s´ha imposat amb gran facilitat. Roger Roca ha estat el millor català, en la quarta posició. En categoria femenina, victòria de la també etíop Gette Wami. La presència de Haile Gebreselassie ha estat tot un luxe per a la Mitja Marató de Granollers. A la sortida, tothom volia estar al seu costat, però això era impossible, perquè hi havia més de 6.000 corredors en aquesta vintena edició de la prova vallesana. Ha estat un dia de rècords. Primer, de participants, i, després, de marques. Com era previsible, Gebreselassie ha dominat la cursa i, tot i que s´ha quedat lluny dels 58 minuts i 54 segons del seu rècord mundial, ha estat a punt de trencar la barrera de l´hora. Al final, 1 hora i 7 segons, la millor marca que s´ha fet mai a l´estat espanyol en aquesta distància. | L´igualadí Roger Roca, amb un excel·lent registre d´1 hora, 3 minuts i 57 segons, ha acabat quart, i ha rebaixat un minut la seva marca personal. I l´últim rècord, el de categoria femenina, amb la victòria de la doble campiona mundial de cros, l´etíop Gete Wami, amb 1 hora, 10 minuts i 24 segons.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.