DUATLÓ: Victòries d´Isaac López i Montserrat Cinca a Barcelona

0
449

La Federació Catalana de Triatló conjuntament amb el club de triatló Jovent 79 van organitzar el Duatló de Barcelona, prova disputada el passat diumenge 5 de Febrer i que sota les distàncies de 5 km de cursa a peu, 20 km de ciclisme i 2,5 km de cursa a peu va inaugurar el Circuit Català de Duatló. El mallorquí Miquel Capó (New Wave-Alcúdia) junt amb el triatleta internacional barceloní, resident al C.A.R. de Sant Cugat Isaac López (independent) van portar la iniciativa des de l´inici de la prova, prenent 15 segons d´avantatge a l´inici del segment de ciclisme sobre Xavier Queralt (C.N. Reus Ploms) i Josep Viñolas (C.A. Xaloc), participants que van ser neutralitzats per Alex Carreras (C.E. Picornell) i els duatletes del C.N. Mataró Israel Escudero i Santi Pellejero. | Les 5 voltes de ciclisme van finalitzar amb López i Capó al cap de cursa i els 5 perseguidors endarrerits més d´un minut. Isaac López es va imposar a Miquel Capó a la cursa a peu final de 2,5 km, finalitzant amb un registre de 53 min 03 s. Queralt fou el tercer classificat i el Centre Natació Mataró va guanyar a la classificació per equips masculins. Montserrat Cinca (C.N. Reus Ploms) i Carme Tort (C.N. Manresa) es van situar al cap de cursa femení des de l´inici, finalitzant Cinca en primera posició amb un temps total de 1 h 1 min 59 s. Tort va ser desqualificada a la segona transició per una irregularitat amb el casc de ciclisme, clasificant-se la seva companya d´equip Anna Henestrosa en segona posició desprès d´haver superat, dins el segment de ciclisme a la que finalitzaria en tercera posició: Maria Sarrado del Club Natació Reus Ploms, equip que va guanyar a la classificació de clubs femenins.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.