DUATLÓ: Victòries d´Isaac López i Montserrat Cinca a Barcelona

0
376

La Federació Catalana de Triatló conjuntament amb el club de triatló Jovent 79 van organitzar el Duatló de Barcelona, prova disputada el passat diumenge 5 de Febrer i que sota les distàncies de 5 km de cursa a peu, 20 km de ciclisme i 2,5 km de cursa a peu va inaugurar el Circuit Català de Duatló. El mallorquí Miquel Capó (New Wave-Alcúdia) junt amb el triatleta internacional barceloní, resident al C.A.R. de Sant Cugat Isaac López (independent) van portar la iniciativa des de l´inici de la prova, prenent 15 segons d´avantatge a l´inici del segment de ciclisme sobre Xavier Queralt (C.N. Reus Ploms) i Josep Viñolas (C.A. Xaloc), participants que van ser neutralitzats per Alex Carreras (C.E. Picornell) i els duatletes del C.N. Mataró Israel Escudero i Santi Pellejero. | Les 5 voltes de ciclisme van finalitzar amb López i Capó al cap de cursa i els 5 perseguidors endarrerits més d´un minut. Isaac López es va imposar a Miquel Capó a la cursa a peu final de 2,5 km, finalitzant amb un registre de 53 min 03 s. Queralt fou el tercer classificat i el Centre Natació Mataró va guanyar a la classificació per equips masculins. Montserrat Cinca (C.N. Reus Ploms) i Carme Tort (C.N. Manresa) es van situar al cap de cursa femení des de l´inici, finalitzant Cinca en primera posició amb un temps total de 1 h 1 min 59 s. Tort va ser desqualificada a la segona transició per una irregularitat amb el casc de ciclisme, clasificant-se la seva companya d´equip Anna Henestrosa en segona posició desprès d´haver superat, dins el segment de ciclisme a la que finalitzaria en tercera posició: Maria Sarrado del Club Natació Reus Ploms, equip que va guanyar a la classificació de clubs femenins.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.