Consells per a la Mitja de Granollers

0
429

Quin orgull; sou vosaltres qui feu gran el nostre esport. Enguany, serem 6.600 corredors (entre la mitja i el quart). Ara toca gaudir de la cursa, però ens heu d´ajudar un xic i per això us volem fer arribar uns consells. Aparcament a Granollers. A 300 m. de l´arribada hi ha un pàrking de Champion i tot un polígon on podeu aparcar. No aparqueu malament: els veïns criden la grua. Recorregut de la Garriga Hem canviat el circuit i passarem pel passeig. Ull si correu pel mig: al final us trobareu amb un embut. Si aneu per l´asfalt, cap problema. Avituallament final. Tenim 30.000 ampolles d´aigua però si tothom n´agafa tres o quatre no en tindrem prou. Penseu en els que queden per arribar. Per hidratar-vos també tindreu el brou d´en Pep Salsetes (es courà a partir de les tres de la matinada) i el té. | Entrada pati avituallament: Es farà per la rampa que hi ha al final del tub d´arribada però, aquest any, només serà d´entrada. La sortida per marxar de la zona de serveis es farà per un lateral del pati que estarà degudament senyalitzat. Si veniu amb la família, tingueu-ho present. Per accedir a la zona d´entrega de premis només cal pasar per darrera del pavelló. Corredors sense dorsal. Si coneixes algú que vol corre sense dorsal li comentes que no deixarem entrar a meta a ningú sense dorsal i molt menys a la zona d´avituallament final. L´avituallament està previst pels corredors inscrits amb dorsal i per tant, un corredor sense dorsal, si no és educat, perjudicarà als que si en tenen. Moltes gràcies. Ens veiem diumenge.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.