Presentació de la Mitja Marató de Barcelona 2006

0
437

El 16 de febrer es presentarà als mitjans de comunicació una nova edició de la Mitja Marató de Barcelona, que se celebrarà el 26 de febrer. En les últimes edicions, aquesta prova atlètica s’havia celebrat conjuntament amb la cursa de la Mercè, però des de l’edició de l’any passat, la seva celebració és individual. La Mitja Marató permetrà als participants, tant als corredors professionals com als aficionats que s’inscriguin, córrer per llocs emblemàtics de la ciutat, en un recorregut que els portarà des de l’Avinguda Rius i Taulet, lloc de la sortida, fins a les Rambles, passant per tota la façana marítima de Barcelona, entre altres paratges de la ciutat. Aquest any coincideix que la Mitja Marató se celebrarà un mes just abans de la Marató de Barcelona, prevista per al 26 de març. Les dues proves situen a Barcelona com un punt de referència de l’atletisme nacional.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.