Nous reptes per el Gran Premi Buff® Salomon® 2006

0
481

La nova edició del Campionat d´Espanya – Gran Premi Buff®-Salomon® de Carreres de Muntanya FEDME compte amb nous i variats recorreguts, alguns d´ells molt tècnics. Aquest any els atletes s’enfrontaran a cinc carreres del màxim nivell nacional. El calendari oficial del Gran Premi Buff-Salomon de Carreres per Muntanya FEDME 2006 ja està a punt, la temporada de competició començarà el dia 7 de maig, la Cursa de Fons de la Tardor, a Vall d Uixó (Castelló) serà una prova suau per a iniciar la temporada, amb 27 quilòmetres de recorregut i 1.700 metres de desnivell positiu. Ja en el mes de juny La Marató de Muntanya de la Marina Alta (Alacant) regressa al calendari oficial per la porta gran, amb una carrera de distància-marató (42 km) amb 2.500 duríssims metres de desnivell positiu per la’Serra d Oltà i per la Serra de Bèrnia. Els responsables de la carrera han preparat un recorregut molt tècnic que sens dubte faran d’aquesta carrera un gran Campionat. Com és habitual des dels últims anys, els tres primers homes i les tres primeres dones del Campionat d´Espanya formaran l´equip FEDME-Buff® Salomon® que disputarà una prova de les Buff® Sky Runner World Sèries. | El 16 de juliol es disputarà la Cursa de Muntanya de Berga (Barcelona), que aquest any arriba a la seva cinquena edició. Aquesta temporada la FEDME ha triat, per a la seva inclusió en el calendari oficial, un recorregut curt de 24 quilòmetres amb 1.600 metres de desnivell positiu que travessa les zones muntanyenques pròximes a la ciutat de Berga, com són el Serrat de la Figuerassa i la Serra de Queralt. La tercera prova puntuable per a la Copa d´Espanya – Gran Premi Buff®-Salomon® es disputarà el 10 de Setembre, la Marató Alpina del Fraile. Aquesta serà, probablement, la carrera més dura de la temporada, amb els seus 42 quilòmetres de recorregut i 3.000 metres de desnivell positiu, que, partint del Santuari de la Verge del Brezo, recorrerà les Serres del Brezo i la Penya del Fraile (2.004 m). La prova definitiva de la Copa d´Espanya es disputarà el 8 d´octubre a Sabiñanigo (Huesca) Puyada a Oturia, una carrera de 38 quilòmetres de recorregut i prop de 2.000 metres de desnivell positiu, que transcorre per un entorn pirinenc de gran bellesa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.