Haile Gebrselassie i la Gete Wami assistiran a la mitja i al debat de l´Ateneu de Granollers

0
308

La vintena edició de la Mitja Marató Granollers – la Garriga – les Franqueses – Granollers tornarà a tenir una participació de luxe. El diumenge 5 de febrer l´atleta etíop Haile Gebrselassie, el millor del món en mitja marató, serà de nou a la línia de la sortida de la cursa. Gebrselassie, de l´equip Adidas Internacional i que l´any passat ja va guanyar aquesta cursa de manera destacada, té el récord del món en mitja marató en 58´ 55´´, entre d´altres marques destacades. I en categoria femenina també hi haurà participació al més alt nivell: la també atleta d´Etiòpia, Gete Wami (Adidas Internacional), que amb 2h. 22´ 19´´ té la millor marca en marató i ve a Granollers amb l´esperanaça de fer-hi una paper destacat. | Aquests dos atletes de primer nivell mundial donaran un gran nivell esportiu a aquesta prova que arriba als 20 anys i que està considerada des de fa anys com a la millor mitja marató de l´estat. Des de l´organització de la prova esperen superar de nou la xifra dels 5.000 inscrits. Entre els altres atletes de primer nivell inscrits s´han de destacar Assefa Ragi (Etiòpia), Festus Kangat (Kenya), Mike Power (Austràlia) i Driss Lakhouaja (Marroc). I en dones també correran Felegehiwot Siferaw (Etiòpia) i Susan Tanui (Kenya). En Haile Gebrselassie i la Gete Wami també assistiran al debat de l´Ateneu que es fa el divendres 3 de febrer de 2006, a l´Ateneu de Granollers.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.