Haile Gebrselassie i la Gete Wami assistiran a la mitja i al debat de l´Ateneu de Granollers

0
463

La vintena edició de la Mitja Marató Granollers – la Garriga – les Franqueses – Granollers tornarà a tenir una participació de luxe. El diumenge 5 de febrer l´atleta etíop Haile Gebrselassie, el millor del món en mitja marató, serà de nou a la línia de la sortida de la cursa. Gebrselassie, de l´equip Adidas Internacional i que l´any passat ja va guanyar aquesta cursa de manera destacada, té el récord del món en mitja marató en 58´ 55´´, entre d´altres marques destacades. I en categoria femenina també hi haurà participació al més alt nivell: la també atleta d´Etiòpia, Gete Wami (Adidas Internacional), que amb 2h. 22´ 19´´ té la millor marca en marató i ve a Granollers amb l´esperanaça de fer-hi una paper destacat. | Aquests dos atletes de primer nivell mundial donaran un gran nivell esportiu a aquesta prova que arriba als 20 anys i que està considerada des de fa anys com a la millor mitja marató de l´estat. Des de l´organització de la prova esperen superar de nou la xifra dels 5.000 inscrits. Entre els altres atletes de primer nivell inscrits s´han de destacar Assefa Ragi (Etiòpia), Festus Kangat (Kenya), Mike Power (Austràlia) i Driss Lakhouaja (Marroc). I en dones també correran Felegehiwot Siferaw (Etiòpia) i Susan Tanui (Kenya). En Haile Gebrselassie i la Gete Wami també assistiran al debat de l´Ateneu que es fa el divendres 3 de febrer de 2006, a l´Ateneu de Granollers.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.