Avui s´ha signat l´acord per a la construcció de la pista coberta de Sabadell

0
401

Després de molts anys de demanar-ho, l´atletisme català tindrà una pista coberta permanent a Sabadell, prop de les instal·lacions actuals al aire lliure. Fa molts anys ja s´havien fet alguns Campionats de Catalunya de pista coberta a Sabadell a unes instal·lacions molt sencilles i ara s´espera tenir la pista llesta al hivern del 2008-2009. La pista serà de 6 carrers i podrà albergar tota mena de competicions nacionals i internacionals.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.