Resposta de Víctor Guirado a la Nota oficial de la Lliga Internet-ChampionChip.

0
483

Com tothom tenim dret a la rèplica i defensar-nos d´allò que pensem que no és cert, m´agradaria que atletisme.com donessi la mateixa difusió al meu comunicat sobre l´afer de la Lliga, per tal de que l´atleta popular tingui les dues versions:<br> Primer: Referent a:"desitjada desvinculació del participant premiat amb la Lliga ". i "En aquest lliurament va haver-hi un participant que tenint premi no el va anar a recollir, ni es va disculpar ". Després de dos anys lluïtant per la Lliga, finalment al 2005, vàrem guanyar a l´apartat de clubs masculins, segons en fémines, i primer lloc individual de l´Emili Ferrer. D´aquest club sóc el president i hi ha proves amb molts emails motivant als del club a guanyar-la. Del meu tercer lloc individual estic molt content i la Lliga havia estat informada de que jo no assistiria a l´acte, via email, via telefònica i en persona per part del meu jefe, el senyor Frank. | Segon: Referent a: "d’en Victor Gonzalo Guirao s’hi va afegir un mail del seu club demanant la baixa de la Lliga de cinc membres, entre ells dos que tenen els mateixos cognoms que el mencionat. Tot semblava coincidir." Després d´un temps prudencial en el que no estava possat a la Lliga sense cap comunicació oficial, la meva dona,amb el seu mail personal i no del club, el dissabte passat, molt després del reculliment de premis, es va donar de baixa de la Lliga juntament amb els meus dos germans i més família meva. Gràcies a Déu, "semblava coincidir" que la meva dona m´estima i em va fer costat. I continúa: Rebut el mail es varen donar la baixa a tots els sol•licitants sense més comentaris El mateix participant exclòs no va enviar cap comunicació i per tant es va creure s’havia actuat atenent els desitjos dels propis corredors. Això es fals completament i tinc el mail de la meva dona amb noms i cognoms dels que es van borrar. Jo no m´he borrat mai, he sigut expulsat i sembla per aquestes paraules confoses, que he sigut jo. Tercer:sobre això de: la Lliga Internet està oberta a tothom i si aquesta persona vol seguir vinculat només ha de tramitar la inscripció, tal com han fet els altres 1500 participants enviant directament o algun responsable del seu club el mail corresponent. Amb aquestes paraules torna a repetir que jo m´he esborrat i que sóc jo el que tinc la decisió de tornar. Tal com indica el seu reglament he sigut expulsat per dos anys, i ara penso que és ell, que ha de dir els motius de la meva expulsió, demanant disculpes si cal, i tornant-me a agafar per decisió seva. Quart: Sobre això de: "en un foro d’Internet pel entorn d’en Victor Gonzalo Guirao " I aquí està el motiú, de que una persona amb la qual portava una magnífica rel.lació tant personal com professional aquests dos anys, de que hagi fet tot això. Des de que vaig començar a col.laborar amb el projecte de BCN GO! en el qual preparo a més de 90 atletes per la marató de Barcelona a la pàgina de 10de1000.com, em va ficar fora del seu "entorn" per les seves desaveniències personals amb en Joan Carles, amo de 10de1000. Vaig intentar explicar-li que era un tema que em feia molta il.lusió i podia guanyar també uns diners, però la seva postura va sempre la mateixa i totes d´aquest tipus: "Me ha sabido mal que cayeras en sus redes, y mas contra una persona como Mike, que es un trozo de pan y por eso fué engañado por Fila. Pero ya está hecho. Ahora es imposible me recomiendes a mí, porque Sanjurjo jamás te dejaría, o sea, que defiendo lo que tengo y ya vendrán otros tiempos". La meva unica culpa ha sigut relacionar-me amb gent que no és del seu entorn, i el que m´ha ofés molt personalment és que ha possat en contra meva a en Mike Power, una gran persona i atleta, dient que he anat en contra del seu projecte. Aquesta qüestió tant personal em va enfonsar molt i va ser el motiu pel qual vaig delegar a en Frank (amo del club i Runnersworld) perquè anés a buscar el trofeig. Penso que sóc lliure de treballar i col.laborar amb qui vulgui. En definitiva, jo em guanyo la vida treballant a una botiga, i no vull estar al mig mai més d´aquestes lluïtes. Penso continuar corrent com un popular més donant-me igual si la cursa la cronometra wining, thunar o championchip, ja que els organitzadors no tenen cap culpa dels embolics comercials d´alguns. Víctor Gonzalo Guirao President fundador del Club Runnersworld

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.