Nota oficial de la Lliga Internet-ChampionChip.

0
596

La Lliga Internet comença l’any 1998 en la <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/Lliga2005/antecedents.htm">cursa de 10K del CN Sabadell</a> amb 24 participants i en diferents formats ha anant millorant fins arribar a l’any 2006 amb 40 curses i gairebé 1500 inscrits, que es van incrementant dia darrera dia. Amb aquesta nota oficial en el web que dona suporta a la Lliga, volem aclarir un malentès que està present en l’edició actual i es motiu de polèmica. L’edició del <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/Lliga2005/">2005</a> va constar de 36 curses i el lliurament de premis es va fer el 13 de gener del 2006 dins el marc de la presentació de la mitja marató de Terrassa que ha estat habitual col•laboradora de la Lliga. |En aquest lliurament va haver-hi un participant que tenint premi no el va anar a recollir, ni es va disculpar per no fer-ho, generant un menyspreu pels seus companys que no van poder fer-se la foto del podium de guanyadors. La organització de la Lliga va decidir aplicar el reglament que permet excloure per dos anys un participant si no recull el premi assignat sense donar cap justificació. El motiu d’aquesta exclusió no es tant una sanció, sinó una interpretació de l’absència, com una desitjada desvinculació del participant premiat amb la Lliga. En aquest cas concret d’en Victor Gonzalo Guirao s’hi va afegir un mail del seu club demanant la baixa de la Lliga de cinc membres, entre ells dos que tenen els mateixos cognoms que el mencionat. Tot semblava coincidir. La Lliga Internet està oberta a inscriure a tothom i també està oberta a que tothom pugui deixar-la. Rebut el mail es varen donar la baixa a tots els sol•licitants sense més comentaris El mateix participant exclòs no va enviar cap comunicació i per tant es va creure s’havia actuat atenent els desitjos dels propis corredors. Han sorprès posteriorment les queixes expressades en un foro d’Internet pel entorn d’en Victor Gonzalo Guirao referent a aquesta exclusió. Els organitzadors volen fer constar en aquesta nota oficial que la <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/Lliga2006/">Lliga Internet</a> està oberta a tothom i si aquesta persona vol seguir vinculat només ha de tramitar la inscripció, tal com han fet els altres 1500 participants enviant directament o algun responsable del seu club el mail corresponent. Podem garantir que malgrat el menyspreu cap els seus companys, la inscripció serà acceptada i a més, si es fa abans del 31 de gener, s’acceptarà amb caràcter retroactiu al 15 de gener per anotar-li els punts guanyats a les curses ja disputades, si s’escau. La decisió queda doncs en les mans d’en Victor Gonzalo Guirao. Els organitzadors de la Lliga volen aprofitar aquesta nota per agrair públicament el suport de les curses que formen el seu calendari, els equips participants i els corredors inscrits, doncs sense el seu recolzament la Lliga Internet-ChampionChip no hauria arribat a la dimensió actual que ens permet ser una referència molt important en l’àmbit esportiu estatal de les curses de fons i també volem aprofitar per recordar-vos que la propera cita es una Mitja Marató molt important, la <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/gava/">mitja de Gavà</a> que puntua triple i definirà les posicions capdavanteres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.