Un bomber vol conquerir el cim de l´Empire State de Nova York

0
427

En Josep Maria està esparverat pel ressò mediàtic que està originant la seva acció. Ràdios i mitjans escrits se l’estan rifant. Ell és un bomber de Barcelona que participarà, el dimarts 7 de febrer, en la tradicional cursa a peu per les escales del mític Empire State Building de Nova York. És una cursa que es disputa des de l´any 1978 i en Josep Maria té ganes de participar-hi per veure “quin és el meu autèntic nivell”. Als seus 41 anys, és tot un veterà i, en el seu currículum, disposa de medalles en els Jocs Olímpics de Policies i Bombers. En Josep Maria es queixa que els novaiorquesos l´han convidat "amb pocs dies d´antel•lació" i, de moment, s´entrena "pujant i baixant les escales de la Torre Collserola". <br> + Més Informació a <a href="http://www.lamalla.net/canal/noticies/localia/article.asp?id=185312">Lamalla.net</a>. | En Josep Maria està treballant al màxim per fer un bon paper en la tradicional cursa nord-americana. A ell, Nova York no l´espanta “per res”, doncs ja té força experiència en competicions internacionals. En aquest sentit, cal recordar que l´estiu passat es va fer, a Quebec (el Canadà), amb la medalla de plata en una prova semblant que es va celebrar en els Jocs Olímpics de Policies i Bombers. Competirà per "veure quin és el meu nivell". Aquest Bomber de Barcelona està preparant-se amb un estricte programa d´entrenaments. Practica amb "un simulador d´esquí, bicicleta estàtica i sèries d´escales". Amb tot, però, la part més espectacular de la seva preparació "és pujar les escales de la barcelonina Torre Collserola. Trigo quatre minuts, deu segons en fer les 46 plantes. Crec que és un bon temps", assegura en Josep Maria que confessa que li agrada "deixar ben alt el pavelló dels Bombers de Barcelona" allà on vagi. Aquest bomber és conscient que té un bon nivell però li amoïna la sortida. "No surts d´un en un com en altres proves en les quals he participat. Per tant, el moment de la sortida serà clau per agafar un bon lloc ja que les escales de l´Empire són molt estretes". En Josep Maria viatjarà el proper dilluns a la Ciutat dels Gratacels amb "molta il•lusió" i amb "un parell de cascos a la motxilla" per "canviar-los" amb els Bombers de Nova York. "Tenim molt bones relacions amb aquest cos, sobretot arran de l´atemptat de les Torres Bessones".

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.