CAMPIONATS DE CATALUNYA EN PISTA COBERTA PER CATEGORIES

0
524

El proper cap de setmana es celebraran els diferents Campionats de Catalunya en pista coberta en les categories de promesa, júnior, juvenil i cadet, així com també la prova de 3.000 metres en la categoria absoluta, a Vilafranca del Penedès. El dissabte 28 de gener es celebrarà l’autonòmic en les categories juvenil i cadet, i el diumenge 29 es realitzaran les proves corresponents als campionats junior i promesa, així com també la de 3.000 metres absolut. Aquests campionats són una excel·lent oportunitat per a obtenir mínimes de participació pels diferents Campionats d’Espanya en les corresponents categories.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.