JOAN TORNÈ FA LES 500 MITGES MARATONS A SANTA POLA

0
619

Fins Santa Pola es va desplaçar el Joan Tornè per corre la seva mitja marató, que per el Joan era la increïble xifra de 500 mitges maratons corregudes. Va començar al any 78 i de mica en mica a anat fent mitges maratons fins que als últims anys corria quasi cada diumenge, on hagués una mitja el Joan era present, ha corregut per tot el mon i a destacar que a tots els continents. Te el títol de Record Guinnes del atleta que mes mitges ha corregut. Joan va corre a Santa Pola i deia que era una gran mitja en tots el sentits, es converteix en tota una festa, van corre 4.300 atletes i per que van tancar inscripcions. Joan va assolir 1h 42´. "ha estat sensacional una gran cursa. I per mi un gran objectiu complert arribar a les 500, ara per mes, mai l´oblidaré".

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.