CAMPIONAT DE CATALUNYA EN PISTA COBERTA

0
390

<b> Aquest diumenge 22 de gener s’ha disputat l’edició número 30 dels Campionats de Catalunya en Pista Roberta a Vilafranca del Penedès. </b> <br> Els 1500 metres es van avançar a ahir dissabte amb victòries de Sergi Silvero (CNS) amb 3.48.53 i Anna Bovè (FCB) amb 4.32.58. Avui diumenge, en la jornada matinal s’han disputat diverses finals amb l’obtenció del títol autonòmic de Roger Carulla (MC Lleida) en salt de llargada amb un salt de 7,06 metres, Jackson Quiñonez (FCB) amb una marca de 7,80, que significa nou rècord dels campionats. En 60 metres la victòria ha estat per Alvaro Aljarilla (FCB) amb una marca de 6.86, i en salt d’alçada s’ha imposat Lemen Fatty (MC Lleida) amb un millor salt de 2,08. En dones, podem destacar la victòria d’Eva Martin (FCB) en 60 m llisos amb 7,83, en la prova de tanques el títol ha estat per Esmeralda Arriscado (AAC) amb 8,90 i Irache Quintanal (FCB) que ha sumat un altre títol al seu palmarès amb un llançament de 15,14 metres en pes. | En la jornada de tarda podem destacar la victòria de Marc Julià en la combinada masculina amb una marca de 5.245 punts en l’heptatló. Eloi Rovira (FCB) s’ha imposat en al prova de pes amb una marca de 17,14 metres, en els 800 metres Francisco Tugores (FCB) ha guanyat amb una marca de 1.53.32. . En el triple salt, la victòria ha estat per Pere Joseph (FCB) amb una marca de 15, 99 metres, seguit d’Eduard Pérez (FCB) amb 15,94 metres. En dones destaca la marca aconseguida per Laia Forcaldell (L’Hospitalet A) en els 400 metres amb 55,71, que representa un nou rècord dels campionats. En triple salt, la victòria ha estat per Dèbora Calveras (CA Manresa) amb un millor salt de 12,45 metres. En els 200 metres, Andrea Diez (L’Hospitalet) ha fet un bon registre de 24,98, Montse Mas (FCB) ha guanyat els 800 metres amb 2,17,00. En la combinada femenina, Marta Miró ha guanyat el pentatlò amb una marca de 3.433 punts.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.