CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS PER CLUBS

0
469

Aquest diumenge s’ha celebrat el Campioinat de Catalunya de Cros per Clubs en el marc del 45è Cros de Sant Sebastià a Sabadell. El Futbol Club Barcelona en homes, i el Medilast Sport Carrefour Lleida s’han proclamat campions absoluts autonòmics en les categories masculina i femenina respectivament. En homes, la victòria individual ha estat per Adrià Garcia (FCB) seguit dels seus companys de club Pol Guillen i Víctor Morente, que han aconseguit el triplet i la victòria per clubs. El club classificat en segona posició ha estat el CA Valls Andorra i el tercer lloc ha estat pel CE Califòrnia Esports. En dones el triomf individual ha estat per Vinyet Noguero (MC Lleida), seguida de Marisa Casanueva (MC Lleida) i tercera Maria Garcia (GCB CA Palafrugell) que amb el seu club ha aconseguit la segona posició, i la tercera per clubs ha estat pel CE Califòrnia Esports. | En quan al cros curt els clubs vencedors han estat el CA Manresa en dones i el Medilast Sport Carrefour Lleida en homes. Els vencedors individuals han estat Teresa Pulido (AAC) seguida de Gemma Masnou (JAS) i en tercer lloc ha entrat Alícia Fernandez (CA Manresa, i en homes s’ha imposat Kalid Aamri (MC Lleida), seguit de Jordi Comas (CE Universitari) i d’Albert Sabado (MC Lleida). <br> Resultats <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/crossabadell/">Championchip</a>. <br> Fotos <a href="http://www.atletisme.com/fotoatleta">Foto Atleta. </a>.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.