CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS PER CLUBS

0
340

Aquest diumenge s’ha celebrat el Campioinat de Catalunya de Cros per Clubs en el marc del 45è Cros de Sant Sebastià a Sabadell. El Futbol Club Barcelona en homes, i el Medilast Sport Carrefour Lleida s’han proclamat campions absoluts autonòmics en les categories masculina i femenina respectivament. En homes, la victòria individual ha estat per Adrià Garcia (FCB) seguit dels seus companys de club Pol Guillen i Víctor Morente, que han aconseguit el triplet i la victòria per clubs. El club classificat en segona posició ha estat el CA Valls Andorra i el tercer lloc ha estat pel CE Califòrnia Esports. En dones el triomf individual ha estat per Vinyet Noguero (MC Lleida), seguida de Marisa Casanueva (MC Lleida) i tercera Maria Garcia (GCB CA Palafrugell) que amb el seu club ha aconseguit la segona posició, i la tercera per clubs ha estat pel CE Califòrnia Esports. | En quan al cros curt els clubs vencedors han estat el CA Manresa en dones i el Medilast Sport Carrefour Lleida en homes. Els vencedors individuals han estat Teresa Pulido (AAC) seguida de Gemma Masnou (JAS) i en tercer lloc ha entrat Alícia Fernandez (CA Manresa, i en homes s’ha imposat Kalid Aamri (MC Lleida), seguit de Jordi Comas (CE Universitari) i d’Albert Sabado (MC Lleida). <br> Resultats <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/crossabadell/">Championchip</a>. <br> Fotos <a href="http://www.atletisme.com/fotoatleta">Foto Atleta. </a>.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.