CAMPIONAT DE CATALUNYA EN PISTA COBERTA

0
471

Aquest diumenge, 22 de gener, es celebrarà a Vilafranca del Penedès el XXXè Campionat de Catalunya Absolut en Pista Coberta. Més de 250 atletes competiran a Vilafranca en aquests campionats autonòmics. Les principals figures de l’atletisme català es podran veure lluitant pel títol autonòmic.| Destaquen atletes com Àlvaro Aljarilla (FCB) en 60 m, José Guzmán (FC Barcelona) i Marc Puigtió (FCB) en 60 m i 200 m llisos, Alex Iranzo (M.C. Lleida) en 400 metres, Francisco Tugores (CA Lloret) en 800 m i Sergi Silvero (FCB) en els 1.500 metres. En els 60 m tanques podem destacar a Jackson Quiñonez (FCB) i Xavier Vega (FCB), i en els concursos destaquen Albert Pujades (FCB), Miquel Vélez (FCB) i Lemen Fatty (M.C. Lleida) en salt d’alçada, Miquel Moya (FCB), Josep Mª Gener (FCB) i Roger Carulla (M.C. Lleida) en salt de llargada, Eduard Pérez (FCB) i Pere Joseph (FCB) en triple salt, Francesc Xavier Rodríguez (Benacantil P.A.) en salt amb perxa, i per últim en llançament de pes destaquem a Eloi Rovira (FCB) i Carles Geronès (Girona CB-CAP). En dones podem citar a figures catalanes com les velocistes Laura Trapero (FCB), Eva Martín (FCB) i Sílvia Riba (CA Vic) que estan inscrites en 60 m i 200 metres, Laia Forcadell (L’Hospitalet A) en els 400 metres, Judit Barberà (FCB) i Montse Mas (FCB) en 800 m, i en la prova dels 1.500 metres tenim a Anna Bové (FCB), Ester Guerrero (Cornellà At.) i Alba Martínez (CA Manresa). En la prova de 60 m tanques participarà Esmeralda Arriscado (AAC), en perxa Marta Cot (Benacantil), en llargada Júlia Estefanell (AAC) i Sílvia Riba (CA Vic), en triple salt Roser Ríos (AAC) i Dèbora Calveras (CA Manresa), Per últim, destacar la participació de la llançadora olímpica Irache Quintanal (FCB) en llançament de pes.| Durant el cap de setmana també es celebrarà 1’11è Campionat de Catalunya de Proves Combinades on destaquen atletes com Marc Julià (A. GEiEG) i Adrià Serres (CA Tarragona) en l’heptatló masculí, i Cristina Bàrcena (FCB) i Marta Miró (AAC) en el pentatlò femení

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.