CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS PER CLUBS

0
551

Aquest diumenge, la Joventut Atlètica de Sabadell organitza la vuitanta sisena edició del Campionat Catalunya de Cros per Clubs i la quarta de Cros Curt, també per equips. Aquest campionat autonòmic es realitza en el marc del tradicional cros de Sant Sebastià, que aquest any arriba a l’edició número quaranta-cinc, el segon més antic de Catalunya. Les curses es celebraran al Parc de Catalunya de Sabadell i la matinal atlètica començarà a partir de les 9’05 hores amb les categories de veterans, i desprès es succeiran les diferents categories de promoció fins arribar a les curses sèniors femenina i masculina que es celebraran a les 13,15 h i 13,45 h respectivament.| Aquesta serà la dotzena vegada que la ciutat vallesana organitza aquest campionat autonòmic, on el Futbol Club Barcelona sortirà per a defensar el títol tan en la categoria masculina com en la femenina.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.