Aclariments de la II Cursa de Sant Silvestre de Tarragona

0
579

El passat 31 de Desembre de 2005, el Club Esportiu Tarragona Fondistes va tenir l’honor d’organitzar la II edició de la Cursa de Sant Silvestre de Tarragona. Després del llarg treball de diversos anys per tal de poder organitzar aquesta clàssica del darrer dia de l’any, des de l’entitat de corredors de fons de la ciutat estem plenament satisfets amb la gran resposta dels atletes. En la primera edició, els 500 dorsals disponibles es van esgotar quatre dies abans i en la del 2005, els 700 que es van posar als punts de distribució, es van esgotar el dia 22 de Desembre. Aquest èxit fa que, des de Tarragona Fondistes, ens veiem molt animats per seguir organitzant aquest esdeveniment esportiu que ja ha passat a formar part de la vida esportiva de la nostra ciutat. | Ens agradaria destacar l’ajut rebut de totes les institucions, entitats i persones que van participar en l’organització de l’event i que sense les quals no hagués estat possible realitzar la cursa. Però especialment volem agrair molt la col.laboració de l’Ajuntament de Tarragona i concretament de les Regidories de Relacions Ciutadanes, Esports i Medi Ambient que en tot moment ens van posar les facilitats pertinents per tirar endavant amb l’organització. Volem que quedi molt clar amb aquestes línies que, qualsevol altra opinió publicada als mitjans de comunicació diferent a la que aquí s’exposa, ho és a títol exclusivament personal i en cap cas expressa el sentiment del Club Esportiu Tarragona Fondistes vers a l’Ajuntament de la nostra ciutat demostrant, a més, un total desconeixement dels fets. Atentament, La Junta Directiva Tarragona Fondistes

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.