PRESENTACIÓ OFICIAL DE LA MITJA MARATÓ CIUTAT DE TERRASSA

0
587

Divendres 13 de gener, va tenir lloc la presentació oficial de la Setena Mitja Marató Ciutat de Terrassa, al Centre Cultural de Caixa Terrassa. A l’acte, que va ser conduït pel presentador de TV3 Xavier Bonastre, van assistir unes 400 persones. Entre els assistentes a aquesta presentació cal destacar els Regidors de l’Ajuntament de Terrassa, Sra. Mercè Corbera i Sr. Jose Zaguirre, el Diputat d’esports Sr. Pere Alcober i el Diputat del Parlament Sr. Josep Casajuana. També assenyalar que hi va haver una nodrida representació dels patrocinadors de la prova així com una petita representació d’atletes, amb Meritxell Calduch al cap davant. La posada en escena totalment novedosa respecte a les anteriors presentacions va incloure dues coreografies de danza contemporània, a càrrec de la ballarina Marina Sanahuja, i les projeccions, del spot publicitari confeccionat per la promoció d’aquesta 7a Mitja Marató Ciutat de Terrassa, així com un audiovisual sobre la nostra ciutat, Terrassa. Per segon any dins d’aquesta presentació es va fer lliurament dels premis de la lliga Championchip d’Internet.| No van faltar els parlaments a càrrec del president de l’entitat organitzadora, Sr. David Otero, del representat dels patrocinadors Sr. Andreu Guarch de Caixa Terrassa, del Diputat d’esports Sr. Pere Alcober i de la Regidora de Cultura Sra. Mercè Corbera (en representació de l’Alcalde de Terrassa que a darrera hora no va poder assistir). Tots ells van valorar la progressió d’aquesta mitja des de que va començar, van felicitar a l’organització per la tasca que està realitzant, als patrocinadors pel seu ajut indispensable per poder dur a terme projectes d’aquesta envergadura i van encoratjar al públic per participar en aquesta prova, ja sigui a la mitja o a la cursa de 5km, cursa que durà el nom d’en Santi Centelles, en memòria d’uns dels promotors d’aquesta mitja marató ciutat de Terrassa, que ens va deixar l’any passat. Per finalitzar, un aperitiu per tots els assistents en voltats de fotos, cartells, posters, trofeus,…… una petita mostra de totes les activitats organitzades o en les que ha col·laborat l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa des de que es va constituir.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.