EL NÚMERO 4 DE TRAIL AL TEU QUIOSC!!

0
568

12. En portada. Corredors de l’Àrtic Descobreix les millors curses en regions de fred extrem i els secrets per a córrer sota zero. Una entrevista amb Richard Donovan, organitzador de la North Pole Marathon, t’aproximarà encara més a aquest univers blanc. 18. Entrevista a Fernando García Bomber de professió, corredor de muntanya de vocació, Fernando García s’ha adjudicat el títol de Campió d’Espanya de Curses de Muntanya 2005. Tot un exemple de perseverància i tenacitat. 22. VI Kalahari Augrabies Extreme Sis etapes i 247 quilòmetres d’aquesta dura marató disputada a Sudàfrica narrats per la periodista i segona absoluta Stefani Jackenthal. 26. II Trail Castillos de Ávila 48 quilòmetres per terres d’Àvila, per camins carregats d’història, entre fortaleses en ruïnes i un paisatge on el temps sembla haver-se detingut. 30. Arriba el nordic walking Desembarca el nordic walking, un estil de marxa amb bastons. El seu caràcter esportiu el converteixen en un complement ideal per a la cursa per muntanya i per a les proves d’ultrafons. 34. Comparativa. Els bastons més innovadors Amb el nordic walking ha nascut una nova generació de bastons pensats per a un rendiment esportiu òptim. Posa’t al dia. 36. Orientació. Copa Latina El Parque Natural de la Sierra Norte (Sevilla) va ser l’escenari de la Copa Latina i del Trofeo Ibérico 2005. Onze seleccions varen disputar-se les proves i varen demostrar una vegada més gaudir d’un nivell tècnic i físic elevadíssim. 42. Raids. Balanç de la primera Copa d’Espanya de Raids Aventura Oficial Sis proves, cinc comunitats i 180 corredors són el balanç D’aquesta primera Copa d’Espanya de Raids Aventura Oficial. Unes xifres esperançadores per a la nova temporada 2006.| 52. Tot obeint el pulsòmetre Una aproximació al treball amb pulsòmetre. El cardiofrecuenciòmetre obre la finestra a l’entrenament planificat. 54. Salut. La periostitis tibial L’excés d’entrenament, els rodatges per superfícies massa dures o massa pendents són algunes de les causes de la periostitis tibial, la principal víctima de la qual és el corredor de muntanya. Més continguts Itineraris. Oviedo i rodalies, Els Ports de Tortosa-Beseit, Serra Espadà Psicologia. Claus per a guanyar autoconfiança Cartografia. Aprèn a dissenyar recorreguts.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.