EL NÚMERO 4 DE TRAIL AL TEU QUIOSC!!

0
409

12. En portada. Corredors de l’Àrtic Descobreix les millors curses en regions de fred extrem i els secrets per a córrer sota zero. Una entrevista amb Richard Donovan, organitzador de la North Pole Marathon, t’aproximarà encara més a aquest univers blanc. 18. Entrevista a Fernando García Bomber de professió, corredor de muntanya de vocació, Fernando García s’ha adjudicat el títol de Campió d’Espanya de Curses de Muntanya 2005. Tot un exemple de perseverància i tenacitat. 22. VI Kalahari Augrabies Extreme Sis etapes i 247 quilòmetres d’aquesta dura marató disputada a Sudàfrica narrats per la periodista i segona absoluta Stefani Jackenthal. 26. II Trail Castillos de Ávila 48 quilòmetres per terres d’Àvila, per camins carregats d’història, entre fortaleses en ruïnes i un paisatge on el temps sembla haver-se detingut. 30. Arriba el nordic walking Desembarca el nordic walking, un estil de marxa amb bastons. El seu caràcter esportiu el converteixen en un complement ideal per a la cursa per muntanya i per a les proves d’ultrafons. 34. Comparativa. Els bastons més innovadors Amb el nordic walking ha nascut una nova generació de bastons pensats per a un rendiment esportiu òptim. Posa’t al dia. 36. Orientació. Copa Latina El Parque Natural de la Sierra Norte (Sevilla) va ser l’escenari de la Copa Latina i del Trofeo Ibérico 2005. Onze seleccions varen disputar-se les proves i varen demostrar una vegada més gaudir d’un nivell tècnic i físic elevadíssim. 42. Raids. Balanç de la primera Copa d’Espanya de Raids Aventura Oficial Sis proves, cinc comunitats i 180 corredors són el balanç D’aquesta primera Copa d’Espanya de Raids Aventura Oficial. Unes xifres esperançadores per a la nova temporada 2006.| 52. Tot obeint el pulsòmetre Una aproximació al treball amb pulsòmetre. El cardiofrecuenciòmetre obre la finestra a l’entrenament planificat. 54. Salut. La periostitis tibial L’excés d’entrenament, els rodatges per superfícies massa dures o massa pendents són algunes de les causes de la periostitis tibial, la principal víctima de la qual és el corredor de muntanya. Més continguts Itineraris. Oviedo i rodalies, Els Ports de Tortosa-Beseit, Serra Espadà Psicologia. Claus per a guanyar autoconfiança Cartografia. Aprèn a dissenyar recorreguts.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.