La nova Marató de Barcelona arriba als 1200 inscrits

0
435

<b>En poc més de cinc setmanes la nova Marató de Barcelona ja ha arribat als 1200 inscrits. </b><br> Dins d’aquests 1200 participants ja s’ha batut el rècord d’atletes estrangers de totes les edicions anteriors. La dada és molt esperançadora ja que constata la gran acceptació del nou circuit i augura una nombrosa participació donat que, amb el començament de l’any, s’inicia el període natural i més intens d’inscripcions. La web de la nova Marató de Barcelona ha rebut un flux creixent de visites des del seu llançament. En aquesta web, l’atleta pot resoldre qualsevol dubte que se li plantegi. L’organització i l’ajuntament de Barcelona estan treballant intensament per aconseguir que els ciutadans gaudeixin de la prova mitjançant nombroses activitats paral•leles i recolzin a l’atleta durant tot el recorregut.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.