Pere Arco dóna un recital

0
405

Recital de Pere Arco i Esther Guerrero en el cros de Banyoles. El veterà atleta de Santa Coloma de Farners va mostrar-se intractable durant la cursa, mentre que la banyolina Esther Guerrero va aconseguir, com a juvenil, una gran victòria sobre les participants en categoria absoluta. D´aquesta manera, veterania i juventut es van conjuminar en aquesta cinquena edició del Cros de Banyoles, la vuitena del Circuit Gironí, que, d´aquesta manera, tornava després de l´aturada nadalenca. | La cursa més matinera va ser la masculina, amb Arco que va mostrar que està en plena forma, doncs cap dels participants el va poder seguir. Àngel Mullera, l´únic atleta del Circuit que li podria posar les coses difícils, va abandonar la cursa, degut a què no es trobava en massa bones condicions físiques i va decidir que seria millor parar. Sense Mullera que el pogués intrigar, Arco va fer la cursa com va voler. Fins i tot va anar-se´n de Hamid Kabouri, júnior que l´acompanyava en els primers compassos de la prova, tot i que havia de fer el doble de metres que el jove gironí. Pel que fa a les fèmines, Esther Guerrero va aconseguir la primera victòria en una cursa en la que participava amb les atletes absolutes. La jove banyolina va entrar per davant de Montserrat Cinca i d´Encarna Garcia. Guerrero demostra, d´aquesta manera, que és una de les millors atletes del moment a la nostra provínncia, amb una gran progressió per davant i que donarà molt a parlar en un futur no massa llunyà. Els guanyadors de les diferents categories van ser: Masculí: Prebenjamí: Marc Roura (Independents). Benjamí: Genís Bayés (CEIP Guilleries). Aleví: Aleix Domènech (CN Olot). Infantil: Adrià Rodríguez (CN Banyoles). Cadet: Alberto Montiel (Lloret-La Selva). Juvenil: Jonathan Hernández (FC Barcelona). Júnior: Hamid Kabouri (GEiEG). Promesa: Hugo Garcia (Lloret-La Selva). Sènior: Pere Arco (CA Lloret-La Selva). Veterà A: Jordi Fernández (GA Lluïssos). Veterà B: Xavi Sánchez (Atl Silenc Milenium). Veterà C: Enric Vilanova (CN Olot). Femení: Prebenjamí: Elisabet Armengol (CEIP Dr. Carulla). Benjamí: Aina Guerrero (Col). Aleví: Laura Hernández (CN Olot). Infantil: Marina Guerrero (CN Banyoles). Cadet: Neus Ripoll (Col. Sant Josep). Juvenil: Esther Guerrero (CN Banyoles). Júnior: Susana Pallejà (CA Lloret-La Selva). Sènior: Montse Cinca (Girona-Costa Brava). Veterà A: Lourdes Serrano (AA Tona). Veterà B: Montse Badosa (CN Olot).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.