Pere Arco dóna un recital

0
622

Recital de Pere Arco i Esther Guerrero en el cros de Banyoles. El veterà atleta de Santa Coloma de Farners va mostrar-se intractable durant la cursa, mentre que la banyolina Esther Guerrero va aconseguir, com a juvenil, una gran victòria sobre les participants en categoria absoluta. D´aquesta manera, veterania i juventut es van conjuminar en aquesta cinquena edició del Cros de Banyoles, la vuitena del Circuit Gironí, que, d´aquesta manera, tornava després de l´aturada nadalenca. | La cursa més matinera va ser la masculina, amb Arco que va mostrar que està en plena forma, doncs cap dels participants el va poder seguir. Àngel Mullera, l´únic atleta del Circuit que li podria posar les coses difícils, va abandonar la cursa, degut a què no es trobava en massa bones condicions físiques i va decidir que seria millor parar. Sense Mullera que el pogués intrigar, Arco va fer la cursa com va voler. Fins i tot va anar-se´n de Hamid Kabouri, júnior que l´acompanyava en els primers compassos de la prova, tot i que havia de fer el doble de metres que el jove gironí. Pel que fa a les fèmines, Esther Guerrero va aconseguir la primera victòria en una cursa en la que participava amb les atletes absolutes. La jove banyolina va entrar per davant de Montserrat Cinca i d´Encarna Garcia. Guerrero demostra, d´aquesta manera, que és una de les millors atletes del moment a la nostra provínncia, amb una gran progressió per davant i que donarà molt a parlar en un futur no massa llunyà. Els guanyadors de les diferents categories van ser: Masculí: Prebenjamí: Marc Roura (Independents). Benjamí: Genís Bayés (CEIP Guilleries). Aleví: Aleix Domènech (CN Olot). Infantil: Adrià Rodríguez (CN Banyoles). Cadet: Alberto Montiel (Lloret-La Selva). Juvenil: Jonathan Hernández (FC Barcelona). Júnior: Hamid Kabouri (GEiEG). Promesa: Hugo Garcia (Lloret-La Selva). Sènior: Pere Arco (CA Lloret-La Selva). Veterà A: Jordi Fernández (GA Lluïssos). Veterà B: Xavi Sánchez (Atl Silenc Milenium). Veterà C: Enric Vilanova (CN Olot). Femení: Prebenjamí: Elisabet Armengol (CEIP Dr. Carulla). Benjamí: Aina Guerrero (Col). Aleví: Laura Hernández (CN Olot). Infantil: Marina Guerrero (CN Banyoles). Cadet: Neus Ripoll (Col. Sant Josep). Juvenil: Esther Guerrero (CN Banyoles). Júnior: Susana Pallejà (CA Lloret-La Selva). Sènior: Montse Cinca (Girona-Costa Brava). Veterà A: Lourdes Serrano (AA Tona). Veterà B: Montse Badosa (CN Olot).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.