Guanyadors de la Lliga d´Internautes 2005

0
331

Dins dels actes de presentació de la Mitja Marató Ciutat de Terrassa 2006 i per segon any es va fer lliurament dels premis de la lliga <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/Lliga2006/">Championchip d’Internet 2005.</a>. <br> EMILIO FERRER repeteix el triomf del any passat i Carme Ballesteros torna a guanyar con l’any 2003, després de la seva maternitat, Amb més curses: Vicenç Solé, Sergio Valcárcel, Jordi Fernandez i per Clubs: Runnersworld (Homes), Domingo Catalan (Dones).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.